Ana SayfaÜnlülerDerya Uluğ evlilik sorularından kaçtı

İlgili Postlar

Derya Uluğ evlilik sorularından kaçtı

Konser öncesinde magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Derya Uluğ, evlilik sorularını geçiştirerek yanıt vermekten kaçındı.

Son dönemin en iddialı şarkıcılarından birisi olan Derya Uluğ, geçtiğimiz günlerde bir otelde düzenlenen konserde görüntülendi.

Derya Uluğ bilinmeyen yönlerini anlattı

Derya Uluğ Temmuz konserleri devam ediyor

Azka Yaz Konserleri kapsamında Temmuz konserlerini gerçekleştiren Derya Uluğ, hayranları ile bir araya geldi. Konserde güçlü sesi ile büyük bir beğeni toplayan performans sergileyen Derya Uluğ¸ sevilen şarkılarını seslendirdi.

Kısa röportajı dikkat çekti

Sahneye çıkmadan önce magazin muhabirleri ile bir araya gelen ve sorulara yanıtlar veren Derya Uluğ, son klibini kendinin yönetmesi ile ilgili soruları yanıtladı. Yönetmenlerin yoğun olması ve zor durumda bırakmamak adına böyle bir karar aldığını söyleyen Derya Uluğ¸“Daha önce görüştüğüm yönetmen arkadaşlar çok yoğundu. Kimseyi zor durumda bırakmak istemedim. Böylece bir yeteneğimi daha keşfetmiş oldum. Aslında çok zor bir iş ve bu işi profesyonellere bırakma taraftarıyım. Ancak bir süre sonra çıkacak yeni single’ımda da bu deneyimi bir kez daha yaşayacağım. Daha sonrasını bilemem” dedi.

Kıyafeti gelinliğe benzetildi

Konserde gelinliğe çok benzeyen bir kıyafet giyerek evlilik durumunu akıllara getiren Derya Uluğ, bu konuda cevap vermekten kaçındı. Kıyafet ile ilgili sorular soran muhabirlere “Ben konuyu nereye getireceğinizi biliyorum. O yüzden bu sorunuza tebessümle yanıt veriyorum” şeklinde yanıt veren şarkıcı, kaçamak cevaplar vererek konuyu kapattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler