Ana SayfaKültür ve SanatMüzikDerya Uluğ Bilinmeyen Yönleriyle Şaşkına Uğrattı!

İlgili Postlar

Derya Uluğ Bilinmeyen Yönleriyle Şaşkına Uğrattı!

Şarkıcı Derya Uluğ Radyo Trafik Marmara’da geçtiğimiz hafta, Emel Yalçın’ın konuğu oldu. Ünlü şarkıcı Uluğ, yapılan söyleşide; kendisiyle ilgili hiç bilinmeyen yönlerinden bahsederken dinleyicileri de şaşkına çevirdi.

Derya Uluğ Bilinmeyen Yönleriyle Şaşkına Uğrattı!

Pop müzik şarkıcısı Derya Uluğ Radyo Trafik Marmara stüdyolarında; geçen perşembe günü, deneyimli program yapımcısı Emel Yalçın’ın sunduğu “Ünlüler Trafikte” programının konuğu oldu.  Şarkıcı Uluğ, yapımcı ve sunucu Emel Yalçın’la yaptığı söyleşide, kendisiyle ilgili merak edilen ve ilginç yönlerinden bahsetti. İşte,“Ünlüler Trafikte” programından Derya Uluğ hakkında öne çıkan başlıklar ve merak edilenler…

Derya Uluğ Bilinmeyen Yönleriyle Şaşkına Uğrattı!

Derya Uluğ, Lady Gaga’dan mı Esinlendi?

Derya Uluğ, bu ay çıkan “Ne Münasebet” albümünün kapağında ve aynı adı taşıyan çıkış şarkısının klibinde kullandığı devasa şapkasıyla, Lady Gaga’dan esinlendiği yönündeki söylentilerle magazin gündeminde geçtiğimiz günlerde yer almıştı. Bu konuyla ilgili olarak Derya Uluğ; “Ben Lady Gaga’nın albümünün kapağını görmemiştim. Bence aynısı da değil. Ben bir anda arkamı döndüğümde fotoğrafçının çektiği bir kareyi kapak yaptık. Dünyada ilk şapka takan insan Lady Gaga değil. Ondan esinlenmedim.

Derya Uluğ Bilinmeyen Yönleriyle Şaşkına Uğrattı!

Lady Gaga’ya bayılırım ama ben, kim albüm kapağında ne yaptı diye takip eden biri değilim. Buna ayıracak vaktim yok ve bunu bilmiyorum diye cahil de değilim. Ben dedim ki; ‘bir müzisyen daha çok konserlerini izler, performanslarına ilgi gösterir.’ Sen müzisyen misin dediler. Ben sekiz yaşımdan beri nota biliyorum, keman ve piyano çalıyorum. Yaptığım bir sürü şey var, operadan mezunum. Bilmeyenler için söylüyorum. Bunlara sadece gülüyorum. Klipte de bir esinlenme durumu yok.” Şeklinde açıklama yaptı.

Derya Uluğ Bilinmeyen Yönleriyle Şaşkına Uğrattı!

“Kadın müthiş ve kusursuz görünmeli” Düşüncesine Karşı Çıkıyor

Her insan kendini mutlaka beğenir. Ben, kadın mutlaka müthiş ve kusursuz görünmeli düşüncesine karşıyım. Tabi ki hepimiz güzel görünmeye dikkat ediyoruz, biraz da buna mecburuz. Aslında belki bütün kadınları bıraksanız çok başka görünmek isteyecekler. O yüzden ben, kadınlar kusursuz görünmeli düşüncesine karşıyım. ‘Nabız 180’ klibinde de bu karşıtlığımı göstermiş oldum. O klipte beni birçok insan uyardı, böyle çirkin görünmemelisin dediler. Ben de onlara; ‘Ben klipte güzel ya da kusursuz görünmek istemedim, ben şarkıyı anlatıp, hikayesini oynamak istedim’ dedim.”

Derya Uluğ Bilinmeyen Yönleriyle Şaşkına Uğrattı!

9 Yaşından Beri Araba Kullanmayı Biliyor!

Araba kullanmayı 9 yaşında öğrendim. Ben 9 yaşındayken annem ehliyet almıştı. Onunla tüm derslere girdim, hocaları trafiğe kapalı alanda bana araba kullanmayı öğrettiler. Sonra yazılı sınavlara girdiğimde de zorlanmadım. Araba kullanmayı seviyorum. Bazı günler çok mutluluk meleğiyim, herkese yol veriyorum. Bazı günler de gerilip söylenebiliyorum. Çok kötü araba kullanan bir sürü erkek sürücü var. Bu kesin kadındır dedirten bazı kadınlar da var. Ben biraz erkeksiyim. Kavga çıktığında falan arkadaşlarıma kalkan olurum.”

Derya Uluğ Bilinmeyen Yönleriyle Şaşkına Uğrattı!

Derya Uluğ, Popçu Değil de Futbolcu Olsaydı Nasıl Olurdu?

“Futbola çok ilgim vardı. Yaşım ilerledi ve baktım hala profesyonel kadın futbol takımı açılmıyor. Diğer bir sevdiceğim müzikle yoluma devam etmeye karar verdim. Ben orta sona kadar çok araştırdım. Evimize yakın büyük bir futbol sahası vardı. Orada hep futbol oynuyordum. Ağabeyim bir gün; Deryacığım liseye gidiyorsun, istersen artık burada futbol oynama, eve her gün toz toprak içinde geliyorsun dedi.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler