Ana SayfaKültür ve SanatMüzikRicky Martin "Fiebre" ile Yeniden Aramızda!

İlgili Postlar

Ricky Martin “Fiebre” ile Yeniden Aramızda!

Ricky Martin “Fiebre” adlı yepyeni single çalışmasıyla yeniden aramızda. Ricky Martin’in, Yandel ve Wisin ile ortak çalışması olan “Fiebre”, İspanyolca’daki anlamı olan “Ateş” gibi tüm dünyayı sıcacık ezgisiyle saracak. GRAMMY ve Latin GRAMMY ödüllerinin sahibi Ricky Martin, “Fiebre” ile 23 Şubat 2018’de müzik piyasalarındaki yerini almış bulunuyor.

Ricky Martin "Fiebre" İle Yeniden Aramızda!

Global çaptaki 70 milyonluk albüm satışıyla, 95 farklı platinium hitiyle, biletleri günler öncesinden tükenen konser turneleriyle, gerçek bir müzik fenomeni olan Ricky Martin; en son 2016 yılında, Maluma ile ortak çalışması olan “Vente Pa’Ca” adlı hit şarkısıyla hem müzik piyasalarını hem de dünyayı sallamıştı.

Ricky Martin "Fiebre" İle Yeniden Aramızda!

Emirates Airlines Dubai Jazz Festivali’nin 23 Şubat’taki kapanış gecesinde, ilk kez dinleyicilerin karşısına çıkan “Fiebre”, Ricky Martin’in dünya genelinde en geniş çaptaki prömiyer çalışması olarak müzik dünyasındaki yerini aldı.

Ricky Martin "Fiebre" İle Yeniden Aramızda!

Latin ve Karayip ritimlerinin, baştan çıkarıcı sözlerle sentezlendiği “Fiebre”; bu yıl hem radyoları hem de kulüpleri kasıp kavuracak gibi görünüyor…

Official website: http://www.rickymartinmusic.com

Facebook: http://www.facebook.com/RickyMartinOf

Twitter: http://twitter.com/Ricky_Martin

Instagram: http://instagram.com/ricky_martin

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler