Ana SayfaÜnlülerDeniz Gök nasıl zayıfladı!

İlgili Postlar

Deniz Gök nasıl zayıfladı!

Deniz Gök nasıl zayıfladı! Deniz Gök zayıfladı! Verdiği kiloları görenler gözlerine inanamadı… Çocuklar Duymasın dizisinin güzel oyuncusu Deniz Gök, fazla kilolarından kurtuldu. Deniz Gök, öyle bir zayıfladı ki görenler gözlerine inanamadı. Deniz Gök, ne kadar sürede, kaç kilo verdi? Detaylar haberimizde…

Çocuklar Duymasın Final Mi Yapıyor

Deniz Gök nasıl zayıfladı! Eski halinden eser kalmadı, 4 ayda 20 kilo verdi!

Ekranların uzun soluklu ve sevilen dizisi ‘Çocuklar Duymasın’ın yeni dönem kadrosuna dahil olan, dizide İrem karakterini canlandıran ve oyunculuk performansıyla beğeni toplayan Deniz Gök, yeni imajıyla dikkat çekiyor. Dizinin sevilen oyuncusu fazla kilolarından kurtulmak ve fit bir görünüme kavuşmak için Beslenme ve Diyet Uzmanı Banu Kazanç’tan profesyonel destek alıyor. 4 ay gibi kısa bir süre içinde 20 kilo veren Gök, yeni hayatına sağlıklı bir şekilde kilo vererek devam ediyor.

Deniz Gök kimdir?

Deniz Gök nasıl zayıfladı
Deniz Gök nasıl zayıfladı

O Çok Sevdiği Makarnayı Hayatından Çıkartmadı! Peki Ya Nasıl Zayıfladı?

Genç oyuncu yemekten büyük keyif aldığı makarnayı diyet programına ekleyerek ve bol su içerek kilo verdi. Bununla birlikte tüm besin gruplarının “karbonhidratların, yağların ve proteinlerin” bir arada ve dengeli bir şekilde olduğu beslenme programını kararlı bir şekilde uyguladı. Sabırla ve azimle programına uyan Gök, 4 ayın sonunda verdiği 20 kiloyla yeni bir görünüme kavuştu.

Çocuklar Duymasın oyuncu kadrosu

Güzel oyuncu Deniz Gök, dört ayda tam 20 kilo verdi. Eski halinden eser kalmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler