Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'den Şaşırtan Çıkış!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Şaşırtan Çıkış!

Sosyal medyadaki Cesur paylaşımlarıyla ve açıklamalarıyla sık sık gündemde kalan şarkıcı Aleyna Tilki, yine ilginç bir çıkışla gündeme imzasını bıraktı. Aleyna Tilki sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ilginç bir çıkış yaptı. Aleyna Tilkinin şaşırtan açıklaması ne oldu? detaylar Haberimizde..

Aleyna Tilki’den Şaşırtan Çıkış!

Zaman zaman yaptığı açıklamalar çok konuşulmayı başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki,  ilginç açıklamasıyla yine adından söz ettirdi.

Aleyna Tilki Kimdir?

“Rüyalarımı anlatsam, ülke karışır. Hiç gerek yok. Hatta ‘insanlık’ bile karışabilir…” dedi.

Zaman zaman yaptığı açıklamalar çok konuşulmayı başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki,  ilginç açıklamasıyla yine adından söz ettirdi. Sosyal medya hesabından hikaye paylaşan Aleyna Tilki, “Rüyalarımı anlatsam, ülke karışır. Hiç gerek yok. Hatta ‘insanlık’ bile karışabilir…” dedi. Aleyna Tilki’nin bu paylaşımına takipçileri de tepkisiz kalmadı. Aleyna Tilki’nin bir takipçisi paylaşıma, “Ülkede savaş çıktıda peluş ayınla savaşmı kazandın?” yorumunu yaparken, başka bir takipçisi ise, “Eğer ki kliplerindeki gibiyse yapma bize bunu.” yorumunu yaptı.

Performansıyla Herkesi Hayran Bıraktı!..

Öte yandan şarkıcı Aleyna Tilki’nin, “Show Must Go On” performansına takipçilerini hayran bıraktı. Aleyna Tilki, ” Hasta, grip, jetlag ama her şeye rağmen yarınki konsere hazırım. Yarın Show Must Go On’u sesimden duymaya hazır olun” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler