Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya'ya hapis şoku!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya’ya hapis şoku!

Geçtiğimiz günlerde çirkin ve şişman insanlarla arkadaşlık kuramayacağını dile getirerek magazin gündeminden düşmeyen ünlü manken Deniz Akkaya’ya hapis şoku!

Selin Ciğerci ile olan kavgası bitmiyor!

Selin Ciğerci ile yaşadığı gerilimi devam ettiren Deniz Akkaya geçtiğimiz zamanlarda “Söylemezsem Olmaz” programında Selin Ciğerci’ye hakaret ederek, “Kariyeri arabada başladı orada bitecek. Spor hocama çıplak fotoğraflarını göndermiş. Bununla beraber olan adamlara sesleniyorum. Sizler de sapıksınız.” Ardından cümlelerine devam ederek, “Sen cinsel kimliğini pazarlıyorsun” sözleriyle gündeme oturarak, tepki konusu haline gelmişti. Selin Ciğerci, Deniz Akkaya’nın bu hakaretleri ve sözleri karşısında savcılığa suç duyurusunda bulunarak, şikayetçi olmuştu.

İkili arasında sular durulmuyor! Deniz Akkaya hapse girecek…

İkili arasındaki gerginlik devam ederken bu sefer Deniz Akkaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım tepkilere sebep oldu. Deniz Akkaya “Söylemezsem Olmaz”ın yeni sezonuna katılmadı. Bununla birlikte polis Deniz Akkaya kanala gelir gelmez polisler tarafından yayından alınacak ve karakola götürülecek.

Deniz Akkaya’ya hapis şoku! Avukatı durumu bildirdi…

Avukat Muhammed Taşçı durumu “Kamuoyuna duyuru, Müvekkil Deniz Akkaya hakkında 6284 Sayılı yasa kapsamında 3 günlük zorlama hapsi uygulanmasına karar verilmiştir. Hukuka aykırı olarak verilen işbu karar istinaf veya temyiz inceemesinden geçmeden kesinleşmiş olup karara karşı, yürürlükteki hukuka aykırılıklar nedenleriyle kanun yararına temyiz başvurusunda bulunulacaktır. Ancak yapılacak başvuru, kararın hukuli sonucunu ortadan kaldırmayacağından müvekkil Deniz Akkaya teslim olmuştur. Verilen karar bir disiplin hapsi olup bir mahkumiyet kararı değildir. Müvekkilin haklı mücadelesi hukuk çerçevesinde devam etmektedir. Deniz Akkaya Vekili, Av.  Muhammed Fatih Taşçı” mesajıyla paylaştı.

“Döndüğümde daha bomba haberlerle geleceğim” bildirdi!

Ünlü manken evinden “Beyaz Tv”ye bağlanarak, söylediklerinin yanlış olmadığını karar sürecinde olduğu için konuşmadığını ve sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar nedeniyle bu cezayı aldığını belirtti. Akkaya ardından cümlelerine devam ederek gün içinde teslim olacağını dile getirdi. Ünlü manken teslim olmaya giderken de canlı yayına bağlanarak durumu bildirdi. Deniz Akkaya adalet karşısında boynunun kıldan ince olduğunu verilen 3 günlük hapis cezasından sonra daha bomba ifadelerle ekranlara döneceğinin mesajını verdi. Ünlü manken kızını babasına emanet ettiğini dile getirerek içinin rahat olduğunu belirtti.

Deniz Akkaya ve Selin Ciğerci kavgası için tıklayınız.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler