Ana SayfaKültür ve SanatMüzikManitas İkilisinin Yeni Şarkısı "Kim?" Yayında...

İlgili Postlar

Manitas İkilisinin Yeni Şarkısı “Kim?” Yayında…

Söylediği şarkıları ve kendilerine has tarzlarıyla fark oluşturan Manitas’ ın, yepyeni şarkıları olan ”Kim?” le yeniden alışılmışın dışında bir yapıt ortaya koyuyorlar. Detayları Haberimizde…

Manitas İkilisinin Yeni Şarkısı “Kim?” Yayında…

Selin Dumlugöl ve Defne Angın’ ın 2014 yılında oluşturduğu Manitas ikilisi, has müzikleri ve dinleyenleri eskiye ait dönemlere yolculuğa götüren ”Kim?” adlı şarkıs ve klibinde, geçmiş dönem tarzlarını tekrardan yaşatıyor.

Manitas’tan sanatçı Selin Dumlugöl’ün yönetmen koltuğunda oturduğu video klipte olan zenne ve danslarıyla güzel bir masa çevresinde yer alan insanlar ve titizlikle hazırlanan dekorasyon ve mekan müzikseverlere büyük ilgi uyandıracak.

İlk Görüşte Aşk Hikayesi ‘ Kim? ‘…

Video klip, günümüzde olan bir antikacıda, başrol oyuncusunun kutunun kapağını açmasıyla başlıyor ve ekip, proje ile ilgili duygularını şu şekilde dile getiriyor: ‘‘Kim? bir ilk görüşte aşk hikayesi. O anın heyecanıyla ağızdan dökülenler. Bir yandan körü körüne bir yandan da acaba diyerek temkinli. Belki bir yeniden doğuş, belki de sadece keyifli bir an. Biz de bilemiyoruz. Aşkı arayan kalplere -bizim deyimimizle- postmodern Osmanlı tınılarıyla ortak olmaya ve her zamanki gibi sizi dans ettirmeye geliyoruz.”

Manitas İkilisinin Yeni Teklisi ”Kim?” Ve Klibi, Tüm Dijital Platformlarda Yayında!

Müziği ise Selin Dumlugöl, sözleri Defne Angın’ ın imzasını taşıyan yapıtın prodüktörlüğünü Mert Kasap üstleniyor.  ”Kim?”adlı şarkının düzenlemesi ise Mert Sever, Mert Kasap, ve Onur Taşkan tarafından gerçekleştirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler