Ana SayfaKültür ve SanatMüzik"Klipte Bana Eşlik Eden Genç Oğlumdan Bile Küçük..."

İlgili Postlar

“Klipte Bana Eşlik Eden Genç Oğlumdan Bile Küçük…”

Sahne ve televizyon dünyasının tartışılmaz en başarılı ismi olan ünlü sanatçı Seda Sayan, müzik kariyerindeki en uzun soluklu sessizliğini 2 yıl aradan sonra bozdu. Türkiye’nin en iyi prodüktör ve aranjörlerinden bir tanesi olan Alper Atakan’ın ‘Aranjör’ adlı yepyeni albümü için sözü ve müziğinde Minik Serçe’ nin damgası olan  ‘Gel Günaha Girelim’ isimli şarkısı, 1 haftadır müzik listelerinde başarısını korumaya devam ediyor. Nasılmı? İşte Detayları…

Seda Sayan Sonunda Sessizliğini Sezen İle Bozdu…

Klipte Bana Eşlik Eden Genç Oğlumdan Bile Küçük…

Seda Sayan’ ın eşsiz yorumuyla ‘Gel Günaha Girelim’ isimli şarkı, iTunes “En Çok Satın Alınanlar” listesinde 1 numaradan açılış yaparken müzik videosu yayınlanmaya başlamasıyla YouTube Trend bölümünde Müzik Listesinde #13 numaradan dalış yaparak 1 haftadır listede başarısını korumaya devam ediyor.

“Kısmetiymiş Bu Klipte Oynamak..”

Türkiye müzik listelerinde, rapçi sanatçıların ağırlıkta olduğunu altını çizen Seda Sayan, “Valla Trendlere girmişiz hem de şu dönemde” sözleriyle dinleyicilere teşekkürlerini sunarken “Seda Sayan hemen öyle Gel Günaha Girelim demez TC kimlik no ister” esprisi üzerine ise; “Tabi ki hayatta demem. Sezen Aksu şarkısı olunca derim. Hatta klipte bana eşlik eden genç arkadaşım Bilal Çelik, oğlumdan bile yaş olarak küçük. İlk başta istemedim. Sette gördüm. Olmaz öyle şey dedim. Sonrasında onun kısmetiymiş bu klipte oynamak deyip, çekime devam ettik.” açıklamasında bulundu.

Seda Sayan kimdir?

İşte Seda Sayan’ ın  “Gel Günaha Girelim” Video Klibi;

Demet Akalın: Seda Sayan’a Kırgınım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler