Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya Ekranlara Magazin İle Geri Döndü!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya Ekranlara Magazin İle Geri Döndü!

Uzun bir süredir ekranlarda olmayan Deniz Akkaya son dönemlerde pek basında da yer almıyordu. Bir süredir gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Deniz Akkaya ekranlara magazin ile geri döndü. Deniz Akkaya’nın hangi magazin programını sunacak? Deniz Akkaya’nın programı hangi kanalda? İşte merak ettiğiniz tüm soruların cevabı;

2020’ye Güzel Bir Enerjiyle Başlıyor

Bir dönemler magazin dünyasının gözdesi olan ve sık sık gündeme gelen Deniz Akkaya artık özel yaşamıyla gündeme gelmemeyi tercih eden isimlerden. Kızı dünyaya geldikten sonra tüm ilgisini kızına veren Deniz Akkaya 2020’ye güzel bir enerjiyle başlayarak ekranlara geri dönüyor.

Bu İkili Çok Konuşulacak

Sempatik ve içten tavırlarıyla Türk halkının gönlünü kazanan Deniz Akkaya bam teline basıldığında sivri dilli olabiliyor. Yeri geldiğinde sözleriyle tozu dumana katan eski mankene Hürriyet “Kelebek” ekinin sivri dilli yazarı Gökhan Kimsesizcan eşlik edecek.

Gökhan Kimsesizcan Kimdir?

Deniz Akkaya Ekranlara Magazin İle Geri Döndü!

Deniz Akkaya ve Gökhan Kimsesizcan’ın sunduğu hayata ve insana dair her şeyin konuşulduğu Magazin Panorama, Cumartesi ve Pazar Haber Global’de yayına başlıyor. Zaman zaman canlı konuklarında katılım göstereceği programda Türkiye’den ve dünyadan en güncel haberler, gündemi değiştiren olaylar, magazin dünyasının çok konuşulan isimleri, polemik yaratan açıklamalar ve olay görüntülere yer verilecek. Hepsi ve daha fazlası her hafta sonu 10:00’da “Magazin Panorama”da.

Deniz Akkaya Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler