Ana SayfaKimdirGökhan Kimsesizcan Kimdir?

İlgili Postlar

Gökhan Kimsesizcan Kimdir?

“Magazin Panoroma” programının sunucusu Gökhan Kimsesizcan kimdir? Gökhan Kimsesizcan kaç yaşında? Gökhan Kimsesizcan TV programları? Gökhan Kimsesizcan aslen nereli? Gökhan Kimsesizcan hangi burç? Gökhan Kimsesizcan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Gökhan Kimsesizcan Kaç Yaşında? Gökhan Kimsesizcan Aslen Nereli? Gökhan Kimsesizcan Hangi Burç?

Gökhan Kimsesizcan 1 Ocak 1975 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Gökhan Kimsesizcan, Oğlak burcudur.

Gökhan Kimsesizcan Kimdir?

Gökhan Kimsesizcan eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Türk magazinin basının önemli isimlerinden olan Gökhan Kimsesizcan, kariyerine köşe yazılarıyla başlamıştır. Hürriyet Gazetesi’nde kaleme aldığı yazılarla büyük bir çıkış yakalayan Gökhan Kimsesizcan sivri dilli ve dobra gazeteciler arasındadır.

Bir süre sonra “VİP” adını verdiği davet ve organizasyon şirketini kuran Gökhan Kimsesizcan, aynı zamanda Hürriyet Gazetesi’nin “Kelebek” ekinde “VİP” isimli bir köşede yazmıştır. 2017 senesinde uzun yıllardır çalıştığı Hürriyet Gazetesi’ndeki görevinden ayrılan Gökhan Kimsesizcan “Haber Global” ekranlarında yayınlanacak “Magazin Panoroma” programında Deniz Akkaya ile birlikte ekran karşısına geçecektir.

Gökhan Kimsesizcan TV Şovları

  • 2020 – Magazin Panoroma

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler