Ana SayfaDedikoduDeniz Akkaya: Cinsel hayatım...

İlgili Postlar

Deniz Akkaya: Cinsel hayatım…

Yaptığı açıklamalar ile gündem olmayı başaran manken Deniz Akkaya yine bir röportajda verdiği yanıtlar ile bunu başardı. ” Deniz Akkaya: Cinsel hayatım ” açıklaması ile bir kez daha dikkatleri çekmeyi başardı.

Deniz Akkaya’nın üstsüz paylaşımı tartışılıyor

Deniz Akkaya: Cinsel Hayatım Yok

Vermiş olduğu bir röportajda uzun soru cevapların arasında dikkat çekici soruya dikkat çekici cevap ile merak uyandırdı. Deniz Akkaya,  sorulan soru üzerinde cinsel hayatının olmadığını vurgulayarak “Geceleri karın kaslarıma sarılıp yatıyorum” dedi.

Röportajda sivri sorulara verdiği sivri cevaplar ile ön plana çıkan manken Deniz Akkaya, “Sizin sevgiliniz kaslı mı olmalı?” şeklindeki  tuzak soruya da “Evin kaslısı benim” yanıtını verdi. Röportajdan dikkat çeken kısımları aşağıda paylaşıyoruz.

Deniz Akkaya’yı Görenler Hayrete Düştü!

Röportajın devamında dikkat çeken kısımlar

● Bu kadar sporun cinselliğe etkisi ne oluyor?

Hiç cinsel hayatım yok! Geceleri karın kaslarıma sarılıp yatıyorum.

● İki yıldır hiç mi cinsellik yaşamadınız?

Geçen gün Cem Yılmaz çok güzel bir şey söyledi, “Eve erken gidiyorum, yatağa Cem Yılmaz’la giriyorum”. Ben de yatağa Deniz Akkaya’yla giriyorum. Bu çok değerli bir şey, herkesle paylaşamam. Böyle bakınca da hayat çok eğlenceli. Birilerini elinin tersiyle itip eve gitmenin egosu çok yüksek ve anlık hazdan daha keyifli.

● Libidonuzda sorun yok yani…

Tam tersi. Hayatın başka yerlerinde tık olmayınca kendini spora veriyorsun işte. Pazar günleri spor salonunu ilk ben açıyorum, beş ayrı hocam var. Crossfit, fitness, yoga, boks, direk dansı yapıyorum… Bütün enerjimi atıyorum. Bir de şunu söylemek lazım: Kaslı bir vücuda sahip olmak için önünüzde üç engel var. Şeker, alkol ve erkek arkadaş… Benim bedenimle en mutlu olduğum zamanlar hep yalnız olduğum zamanlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler