Ana SayfaDedikoduDemet Şener'in Nikah Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Demet Şener’in Nikah Tarihi Belli Oldu!

Bildiğiniz üzere Demet Şener ve İbrahim Kutlay 11 senelik evliliklerini sonlandırma kararı almışlardı. Ayrılık sebebi olarak Demet Şener ise ihanete uğradığını söylemişti. Ancak yaşanan bu üzücü olayın ardından şans Demet Şener’in yüzüne güldü ve eski manken ayrıldıktan çok kısa bir sonra Cenk Küpeli ile yeni bir ilişkiye yelken açtı. Evleneceği bilinen Demet Şener’in nikah tarihi belli oldu.

Boşanma Davası 15 Ay Sürdü

11 senelik evliliğin ardından Demet Şener ve İbrahim Kutluay evliliklerini çok çekişmeli olarak sonlandırdılar. İlk duruşmada kabul edilen boşanma kararı Demet Şener’in belirlenen tazminattan fazlasını talep etmesiyle İstanbul Bölge Adliyesi’ne taşınmış ve oldukça çekişmeli geçişti…

Demet Şener: İnşallah Bir An Önce Boşanırım!

Aşk Kapıyı Yeniden Çaldı

Demet Şener’in, İbrahim Kutlay‘la olan evliliğini sonlandırma kararı aldıktan 15 gün sonra ismi Cenk Küpeli ile aşk dedikodularına karışmıştı. Bir süre sonra ilişkilerini basından gizleme gereği görmeyen çift, ilişkilerinin ciddi olduğunu, ilerleyen zamanlarda hayatlarını birleştirmek istediklerini her zaman dile getiriyorlardı.

İbrahim Kutluay Kimdir?

Demet Şener’in Nikah Tarihi Belli Oldu!

Demet Şener ve Cenk Küpeli hayatlarını birleştirme kararı almıştı. Şener bugün bir magazin programına katılarak yarın öğlen saatlerinde, Ortaköy’deki bir otelde dünya evine gireceklerini açıkladı. Kendisine sorulan soruları yanıtlayan Demet Şener, Cenk Küpeli ile birbirlerini çok sevdiklerini ve aşk evliliği yapacaklarını dile getirdi!

Demet Şener Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler