Ana SayfaÜnlülerDemet Şener'in Gönderisi Takipçilerini Eskiye Götürdü!

İlgili Postlar

Demet Şener’in Gönderisi Takipçilerini Eskiye Götürdü!

Şener kendisine yöneltilen “Estetik hakkındaki düşünceniz ne?” sorusuna; “Estetiği karşı değilim. Dudaklarımda 25 yıldır dolgu var. Onun dışında botoksum, hiçbir estetiğim yok. Kim ne isterse onu yaptırsın. İleride ben de yaptırırım. Hatta şimdi doktoruma söyledim ‘Ne olur biraz yap’ diye. O da ‘Şu an seni çok dondurmak istemiyorum’ diyerek reddetti.” diyerek yanıt vermişti. Demet Şener’in Gönderisi Takipçilerini Eskiye Götürdü!

Demet Şener Kimdir?

Eski manken Demet Şener, sosyal medya hesabından yıllar önce çekilen bir fotoğrafını yayınladı. Demet Şener, Instagram’da yaptığı paylaşımla takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Çocukluk fotoğrafını yayınlayan 43 yaşındaki eski manken, gönderisine, nostaljik not düştü. Şener’in nostaljik paylaşımı takipçilerinden yaklaşık 15 bin beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

Demet Şener,”Ne Çabuk Büyüdün de 15 Yaşına Giriyorsun”

Demet Şener, “Minik Demet” Notunu Düştü!

Demet Şener, Instagram’da yaptığı paylaşımla takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Çocukluk fotoğrafını yayınlayan 43 yaşındaki eski manken, gönderisine, “Minik Demet” notunu düştü. Şener’in nostaljik paylaşımı takipçilerinden yaklaşık 15 bin beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

Demet Şener'in Gönderisi Takipçilerini Eskiye Götürdü!

Şener geçtiğimiz röportajlarda bir magazin programında estetik iddialarını “Yalnızca dudağımda dolgu var” diyerek yalanlamış ve “Eşim en çok alt dişlerimin çarpık olmasını beğeniyor. Tel taktıracaktım “Sakın yaptırma, böyle güzel” sözleri üzerine vazgeçtim. Eşim doğallığı seviyor.” diyerek gündeme oturmuştu.

Cenk Evde Gerekiyorsa Her İşi Yapar!

Eski manken önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Şener kendisine yöneltilen “Estetik hakkındaki düşünceniz ne?” sorusuna; “Estetiği karşı değilim. Dudaklarımda 25 yıldır dolgu var. Onun dışında botoksum, hiçbir estetiğim yok. Kim ne isterse onu yaptırsın. İleride ben de yaptırırım. Hatta şimdi doktoruma söyledim ‘Ne olur biraz yap’ diye. O da ‘Şu an seni çok dondurmak istemiyorum’ diyerek reddetti.” diyerek yanıt verdi.

Demet Şener'den Evlilik Açıklaması

Erkeklerin ev işlerinde eşlerine yardımcı olması gerektiğini dile getiren Şener; “Benim ağabeyimin oğlu 18 yaşında Londra’ya okumaya gitti. Her işini kendi yapabiliyor. Böyle çocuklar ileride evlenince eşlerine de yardımcı oluyor. İrem’e de, Ömer’e de eşit davranıyorum. Kızım bardağını mutfağa koy diyorsam Ömer’e de diyorum. Cenk de evde gerekiyorsa her işi yapar.” dedi.

Demet Şener “25 Yıldır Dolgu Var”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler