Ana SayfaÜnlülerDemet Şener'den Şaşırtıcı Girişim!

İlgili Postlar

Demet Şener’den Şaşırtıcı Girişim!

Geçtiğimiz günlerde Demet Şener Cenk Küpeli ile dünya evine girmişti. Evlendikten sonra balayına çıkmayarak İstanbul’da kalmayı tercih eden Küpeli ve Şener çiftinden sürpriz bir haber geldi. Hayatını değiştirme kararı alan Demet Şener’den şaşırtıcı girişim ise gündeme bomba gibi düştü. Demet Şener iş kadını oluyor!

Demet Şener İkinci Baharını Yaşıyor

İbrahim Kutluay’la uzun ve tartışmalı bir boşanma süreci atlatan Demet Şener, ikinci baharını yaşıyor. Bir süredir birlikte olduğu iş adamı Cenk Küpeli ile mutlu olduğunu her zaman dile getiren eski manken, birlikteliğini evlilikle taçlandırma kararı alarak Cenk Küpeli ile geçtiğimiz ay dünya evine girmişti.

Demet Şener İle Cenk Küpeli Evliliğinde Bomba İddia..

Sürpriz Balayı!

Bildiğiniz üzere Cenk Küpeli ve Demet Şener, evlendikten sonra balayına çıkmamayı tercih etmişlerdi. Sade bir nikah töreniyle dünya evinde giren çift, nikahtan sonra İstanbul’da kaldı. Nikahtan iki hafta sonra ise çift balayına çıkma kararı alarak rota olarak İtlaya’yı seçti. Romantik bir balayı yapmak isteyen ikili İtalya’ya gittiği sırada, Şener’in çocukları ise İbrahim Kutluay‘ın yanında kalmışlardı.

İbrahim Kutluay Kimdir?

Demet Şener’den Şaşırtıcı Girişim!

Mankenliğe ara veren Demet Şener‘in yakın zamanda bir yoga stüdyosu açmak istediği öğrenildi. Formunu korumak ve stres atmak için uzun zamandır yoga ile ilgilenen Şener’e en büyük destek ise eşi Cenk Küpeli’den geldi. İstanbul’a döndüğünde stüdyo arayacağı öğrenilen Şener, yoga okulunu Etiler’de açmak istiyor. Öncesinde yurt dışında yoga kıyafetleri satan bir markanın da yüzü olan Şener stüdyosunda kendi tasarladığı yoga kıyafetlerini satmanın yanı sıra yoga eğitmenliğini de kendisi yapmayı planlıyor.

Demet Şener Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler