Ana SayfaÜnlülerBurcu Özberk: Aile sıcaklığını hissedeceğim bir iş istiyordum.

İlgili Postlar

Burcu Özberk: Aile sıcaklığını hissedeceğim bir iş istiyordum.

“Aile sıcaklığını hissedeceğim bir iş istiyordum. Ve tam da hissettiğim gibi, şahane bir iş yapıyoruz.” ifadelerini kullanan güzel oyuncu samimi açıklamaları ile de dikkat geçti.

Burcu Özberk Kimdir ?

Kanal D’nin ekrana geldiği günden itibaren ilgiyle izlenen dizisi Afili Aşk’ın başrol oyuncularından Burcu Özberk, Bestyle dergisi için objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncu güzelliği ile olduğu kadar samimi açıklamaları ile de dikkat geçti.

Burcu Özberk: Aile sıcaklığını hissedeceğim bir iş istiyordum.

Partneri Çağlar Ertuğrul Hakkında Övgü Dolu Sözler

Güzel oyuncu dizi için “Aile sıcaklığını hissedeceğim bir iş istiyordum. Dizi senaryosunu ilk kez okuduğumda, tam olarak o hissin karşılığını aldım” diyen güzel oyuncu dizinin başarısını şu sözlerle açıkladı: “Yönetmen ile deneme çekimine gittim. Yönetmenimizin insanlara yaklaşımı, çalışkanlığı, yönlendirmesi beni çok etkiledi. Çağlar’ın partnerim olması ve onunla enerjimizin tutması da önemli bir faktördü. Yapımcımız ile daha önce tanışmıştım. Onun akademisyen kişiliği ve işe olan inancı, Kanal D ile tekrar çalışma isteği… Bunların hepsi bir araya gelince, bende tüm parçalar tamamlandığinı hissettiğim için, şahane bir iş yapıyoruz.” diye ekledi.

Daha Sakin Yaşamayı Öğrendim

Güzel oyuncu, yaşamını ve aşka bakış açısını ise şöyle anlattı “Yaşam akışındayım, bu akışta hayatımda büyük değişimler yaşadım. Çıkardığım tek sonuç var; sen dengede kalırsan, her şeyin üstesinden gelirsin. Hayatta bambaşka gerçeklerin olduğunu öğrendim. Daha sakin ve dingin yaşamaya başladım. Gerçek olmayan hiçbir şeyi ve hiç kimseyi çevremde tutmamaya başladım. Ama beni dinç tutan, hayata pembe gözlüklerle bakmamı sağlayan bir çocuk içimde hep var. Aşk bana doğayı, özü, savunmasızlığı, inancı, tutkuyu ifade ediyor. Tabii biraz da kaosu… Aşkın dokunduğu yer, her birimizde ayrı… Aşkı nasıl tanımladığımız da…”

Afili Aşk  her Çarşamba yeni bölümleri  Kanal D’de izleyicilerle buluşuyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler