Ana SayfaDedikoduDemet Şener: Sessiz Kalmayı Tercih Ettim

İlgili Postlar

Demet Şener: Sessiz Kalmayı Tercih Ettim

1995 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci seçilen, bir dönem podyumların en çok aranan isimlerinden olan Demet Şener, iki ay önce aracıyla seyir halindeyken bir moto kurye ile yol verme kavgası yaşadı. Olayı cep telefonu ile kayıt altına aldıktan sonra aracını sıkıştırdığını ve kendisine ağır küfürler savurduğunu iddia ettiği moto kurye hakkında savcılığa şikayette bulunan ünlü isimden açıklama geldi. Demet Şener “Sessiz kalmayı tercih ettim” dedi. İşte ünlü ismin o açıklamaları;

Suç Duyurusunda Bulundu

Emirgan’a gitmek üzere 5 Ağustos Cuma günü yola çıkan Demet Şener, İstinye istikametinde aracındayken moto kurye ile tartıştı. İddialara göre; sinirlenen kurye, Şener’in aracını sıkıştırmaya başladı. Şener, o anları cep telefonu ile kaydetti. Durumu fark eden kurye, küfür ve hakaret etmeye başladı. Demet Şener, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Demet Şener: Sessiz Kalmayı Tercih Ettim

Demet Şener, önceki gün İstinyePark’da objektiflere takıldı. Üstünden yaklaşık iki ay geçmesine rağmen yeni basına yansıyan bu olay hakkında soruları yanıtlayan tescilli güzel, “Trafikte çoğunlukla hemcinslerimin başına gelen bir olay benim de başıma geldi ve sessiz kalmamayı tercih ettim. Şikayetçi olduk, bugün de gidip ifademizi verdik” dedi.

“Hakaret ve Ağır Küfür Etti”

Eski manken, olayın detaylarını soran muhabirlere, “Arkadaşlar olay yargıya intikal ettiği için detaylı bir açıklama yapamıyorum. Ama haberlerdeki gibi yol verme üzerine bir tartışmamız yaşandı. Hakaret ve ağır küfürler sarf eden kişiyi mahkemeye verdim” yanıtını verdi.

“Yaşananları Kayıt Altına Aldım”

“Bu olayı ‘moto kurye şiddeti’ diyerek, bir meslek grubuna yüklemek doğru değil” diyen 45 yaşındaki eski manken, şöyle konuştu:

Kişisel bir olay, her meslek grubundan olabilirdi. Zaten yalnız değildim ve olanların bir kısmını da kayıt altına almıştım. Bugün onları da dava dosyasına ekledik. En kısa sürede sonuca varacağını düşünüyorum. Sonuçlandığında daha detaylı bir açıklama yaparım.

Bir toplantı için İstinyePark’a geldiğini belirten Demet Şener, basın mensuplarına teşekkür ederek toplantısını yapacağı restorana geçti. Toplantı sonrası kısa süreli alışveriş yapmayı da ihmal etmeyen Şener, akşam saatlerinde AVM’den ayrıldı.

 “Şok Oldum”

Şener, “Yol ayrımındaydım, sinyalimi verip, sağa doğru gidiyordum. Ondan sonra olanlar oldu. Yani çok kısa sürede oldu. Önemli olan bunun bir suç teşkil etmesi. Ben de insani olarak, insanlık haklarımı kullanmak için Türk adaletine şikayette bulundum. Korkmak değil ama insan çok rahatsız oluyor. Şok oldum tabii ki. Böyle bir şey beklemiyordum. Böyle bu kadar ağır küfürleri tabii ki beklemiyordum. Şok oldum, ‘korkmak’ demeyelim ama tabii ki korkutucu can güvenliği de kalmıyor insanın. Motosikletler çok daha rahat hareket ediyorlar. O yüzden kimsenin böyle bir şey yaşamaması gerekiyor” ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler