Ana SayfaDedikoduDemet Şener Küçüklüğünü Paylaştı

İlgili Postlar

Demet Şener Küçüklüğünü Paylaştı

1995 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci seçilen eski manken Demet Şener küçüklüğünü paylaştı. İşte ünlü mankenin çocukluk fotoğrafı;

Arkadaşının Arkasında Durdu

Bu durumu onaylamadığını belirten Demet Şener, “Başkasının hayatıyla benim duruşumum ne alakası var. İnsanların hayatlarını yargılamak bana göre değil. Benim dik duruşum, benim yaşadığım olaya karşı. Ayrıca duruşumun sadece aldatmaya değil, bunun yapılış şekline… Tabii evli insanların başkalarıyla ilişkiye girmeleri doğru değil. Boşansın ne isterse yapsın” demişti.

“Asla Ebru’ya Sert Çıkma Gibi Bir Amacım Yoktu”

Açıklamasının ardından çıkan haberlere yanıt veren Şener, “Duruşum benim yaşadığım olaylara karşı dediğim halde nasıl olayı Ebru Şallıya sert çıktıya getirdiler anlamadım…Ben yakın uzak hiçbir arkadaşımı ya da hiçbir insanı yargılamam bu bana düşmez. Kimseye düşmez. Ayrıca benim isyanım sadece aldatılmaya değil bunu öğreniş ve bana yaşatılış şekline. Ltfen beni istemediğim pozisyonlara çekmeye çalışmayın. Her insan kendi yaşadıklarından sorumludur. Asla Ebru’ya sert çıkma gibi bir açıklamam yoktur. Değerli basın mensuplarına duyurulur. Sevgiler” ifadelerini kullanmıştı.

Ebru Şallı ve Demet Şener’den Seneler Sonra Aynı Poz

Şener, önceki akşam ‘Azar Yıldızları’ ödül gecesine katıldı. Tescilli güzeller, birlikte çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Şener, Şallı ile pozlarına; “Canım Ebru Şallı ile dün gece güzel bir davetten” notunu düşdü. Şallı, yakın dostuna; “İstanbul’da yangın çıkmış” yorumunu yaptı. Ardından aynı kareleri kendi sosyal medya hesabından paylaşan ünlü isim, gönderisine; “Zamansız dostluk” notunu düştü. Şener de Şallı’nın pozlarına “Canım” şeklinde yorum yaptı.

İkilinin pozlarına binlerce beğeni ve “Çok güzelsiniz”, “Hiç değişmiyorsunuz”, “İkiniz de çok güzel, çok zarifsiniz”, “Harikasınız” gibi yorumlar geldi.

Demet Şener Küçüklüğünü Paylaştı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler