Ana SayfaDedikoduDemet Özdemir ve Oğuzhan Koç Nişanlandı!

İlgili Postlar

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Nişanlandı!

Bir süredir heyecanla hazırlık yapan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç nişanlandı. Kısa bir ayrılık sürecinden sonra ‘Aşk yeniden’ diyen ve ilişkilerine ikinci bir şans veren oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, aile arasında düzenlenen törenle evlilik yolunda ilk adımı attı. Koç’un isteme sırasında kahve içtiği anları ve ikilinin nişan pozlarını yakın arkadaşları Tolga Akış paylaştı. İşte detaylar…

Demet Özdemir Söz Alışverişinde Görüntülendi

Aşklarını her fırsatta haykıran genç çiftten Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde alışveriş yaparken görüntülenmişti. Yakında kız isteme merasiminin olacağını açıklayan güzel oyuncu, ‘evlilik’ ile ilgili sorular üzerine şu açıklamayı yapmıştı:

Bugün annem, ablam ve ailem için isteme alışverişi yapmaya geldim. Şu an için inanın düğün tarihine dair net bir durum yok. İkimiz de yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Ben de bugün setten çıkıp, hızlıca alışveriş yapmaya geldim. Tarihi belirlediğimiz gün sizinle de paylaşacağız.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Nişanlandı!

Özdemir’in bu açıklamalarından günler sonra ünlü çift, evlilik yolunda ilk adımı attı. İlk olarak kız isteme merasimi gerçekleşen törende Özdemir, beyaz midi boyda yırtmaçlı ve sırt detaylı bir elbise giymeyi tercih etti. Koç için yaptığı karışımı kendi elleriyle götüren oyuncu, müstakbel eşinin yanına oturdu.

“Bu Kahve İçin Yine Geleceğim”

Kahvenin tadına bakan Oğuzhan Koç ise “Bence mükemmel bir karışım olmuş. Yine geleceğim bu kahve için” dedi. Bu anları çiftin yakın arkadaşı Tolga Akış paylaştı.

Ardından nişan töreninden kareleri yayınlayan Akış, çiftin yüzüklerinin takıldığı anları da paylaşmayı ihmal etmedi. Yüzük merasimi sonrası poz veren çiftten Özdemir’in pembe renkli sırt detaylı elbisesi dikkat çekti.

Evlilik Teklifi 14 Şubat’ta Gelmişti

İkili, geçtiğimiz aralık ayında Paris’e gitmiş, ancak sonrasında ayrılmıştı. Aşıklar şehrinden dönüşte kavga eden çift, birbirlerini sosyal medyadan takibi bırakmıştı. Ancak ayrılığa dayanamayan Demet ve Oğuzhan, kısa sürede ‘Aşk yeniden’ demişti. Barışmalarının üzerinden fazla zaman geçmeden Koç, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Demet Özdemir’e evlenme teklifi etmişti. Sakiler Grubu’nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyonda, ‘Dünyadan Uzak’ şarkısı eşliğinde Demet Özdemir, sevgilisine ‘Evet’ demiş, böylece ikili evlilik kararı almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler