Ana SayfaDedikoduDemet Özdemir Düğün Hakkında Açıklamalar Yaptı

İlgili Postlar

Demet Özdemir Düğün Hakkında Açıklamalar Yaptı

Kısa bir ayrılık sürecinden sonra ‘Aşk yeniden’ dediği şarkıcı Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlığı yapan Demet Özdemir, Bebek’te görüntülendi. “İkimiz de çok mutluyuz” diyen sempatik oyuncu, tatil planı, düğün ve gelinlik tercihi hakkında konuşurken, yoğunluk sebebiyle sevgilisiyle fazla görüşemediklerinden dert yandı. Demet Özdemir düğün hakkında açıklamalar yaptı. İşte detaylar;

“Setler Çok Yoğun”

Demet Özdemir, önceki gün Bebek’te bulunan bir güzellik merkezine gitti. Oyuncu, yaklaşık üç saat süren bakım sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Aceleci tavırlarıyla dikkat çeken Özdemir, “Arkadaşlar malum settler çok yoğun, bugün izinliydim ve işlerimi hallediyorum. Malum set çalışmaları ve düğün hazırlıkları derken, çok yorucu ve yoğun bir dönemdeyiz” dedi.

“2-3 Gün Kaçamak Yapabiliriz”

Neşesinin yerinde olduğu gözlenen Özdemir, yeni projesinin devam eden çekimleri nedeniyle pek vakti olmadığını dile getirirken, “Yoğunluktan bu yaz muhtemelen tatil yapamayacağız, bir ihtimal 2-3 gün kaçamak yapabiliriz” açıklamasında bulundu.

“Birbirimize Çok Şanslı Geldik”

14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlilik teklifini kabul ettiği şarkıcı Oğuzhan Koç ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan 30 yaşındaki güzel, “İkimiz de birbirimize çok şanslı geldik, ikimiz de çok mutluyuz. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum” ifadelerini kullandı.

“Gelinlik Hayal Etmedim”

Gösteri dünyasında özel hayatıyla da çok konuşulan isimlerden biri olan Demet Özdemir, henüz gelinlik seçmediğini belirterek, “Gelinlik provasını tabii ki yapacağım, ancak onun için yarım gün ayıramam. İstediğim gibi olması için tüm günümü provada geçirmeliyim” şeklinde konuştu.

Düğünle ilgili hayalinde özel bir şey olmadığını söyleyen ünlü oyuncu, “Ben 15 yaşından bu yana çalışıyorum, hiç düğün dernek, gelinlik falan hayal etmediğimi fark ettim. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum” dedi.

Demet Özdemir Düğün Hakkında Açıklamalar Yaptı

Son olarak dijital platformda yayınlanan, romantik komedi türündeki ‘Aşk Taktikleri filminde Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşan Özdemir, düğünün İzmir Çeşme’de olacağı iddiasına ise “Arkadaşlar kesin bir şey söyleyemiyorum, ancak yüksek ihtimal İstanbul olacak” yanıtını verdi.

Oğuzhan Koç ile yoğunluktan dolayı pek görüşemediklerini de belirten sempatik oyuncu, “Tabii ki işlerden dolayı pek vaktimiz olmuyor ama evde mutlaka görüşüyoruz. ‘Gönüller bir’ diye bağlayayım ve ben müsaade isteyeyim” diyerek, röportajı sonlandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler