Ana SayfaDedikoduGülşen Yine Sahnede Fırtına Gibi Esti

İlgili Postlar

Gülşen Yine Sahnede Fırtına Gibi Esti

Son dönemde hem şarkıları, hem de iddialı kıyafetleriyle adından sıkça söz ettiren ve sahne kostümleriyle ilgili başlayan tartışmada destek aldığı kadar da eleştirilen Gülşen, önceki gün Çeşme’de sahne aldı. Sevenlerine uğurlu bir yaz dileyen ünlü isim, şarkılarıyla dinleyicilerini coşturdu. Gülşen yine sahnede fırtına gibi esti. İşte ünlü şarkıcının yeni konserinden tüm detaylar;

“Hiçbir Sıfatın Kölesi Değilim”

45 yaşındaki ünlü isim, sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yayınlamış ve “Evet, ben bir anne babanın kızı, evet bir erkeğin eşi ve bir yavrunun annesiyim. Babasının kızı, bir erkeğin karısı, bir çocuğun annesi olmaktan öte ben aklı ve düşünme yeteneği olan, özgür iradeye sahip bir insanım. Bu sıfatlardan fazlasıyım. Hiçbir sıfatın kölesi değilim. Kimseye ait değilim. Ben kendimim. Kendime aitim” diye yazmıştı.

“Ne Var Bunda?”

Yeni şarkısı ‘Lolipop’u yayınlayan ünlü popçu, sonrasında ise sahne programında bir arkadaşının kucağına oturduğu görüntülerle gündem olmuştu. Olayın ardından Ataşehir’de konser veren Gülşen, şarkı aralarında sevenleriyle sohbet etmeyi ihmal etmemiş ve büyük yankı uyandıran görüntülerle ilgili konuşarak şu ifadeleri kullanmıştı:

Çok güzel görünüyorsunuz. Ben dayanamıyorum yanınıza geleceğim. En son yine sahneden indiğimde bir arkadaşımın kucağına oturdum, olanlar oldu. O gün çok mutluyduk. Canım çok sıkılmıştı, kendimi sahnede hapis gibi hissetim. Sonra da arkadaşımın kucağına oturdum. Ne var bunda?

Gülşen Yine Sahnede Fırtına Gibi Esti

Güzel şarkıcı, tüm bunların ardından geçtiğimiz gece Çeşme Alaçatı’da sahneye çıktı. Jolly Joker’de sezonu açan Gülşen, iki saat kaldığı sahnede tercih ettiği iddialı kıyafeti ile hem göze hem kulağa hitap etti.

Gülşen, ilk şarkısı sonrası “Acaba dün akşam yağmur yağdı bize de yağar mı?’ diye korktuk ama yağsa da bizim konserler değişmiyor. Coşkumuz, enerjimiz hiç değişmiyor, yine çok güzel olurdu. Yaz geldi ve yine aynı mekandayız. Unutamayacağımız konserler verdik, çok güzel bir yaz olsun. Hepimize hayırlı uğurlu bir yaz diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ünlü isim, sevilen şarkılarını seslendirerek dinleyicilerine müzik ziyafeti sundu.

Gülşen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler