Ana SayfaDizilerDemet Özdemir ve Can Yaman yeni diziyle beklentileri karşılayabilecek mi?

İlgili Postlar

Demet Özdemir ve Can Yaman yeni diziyle beklentileri karşılayabilecek mi?

Star TV’de yayınlanacak Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir ve Can Yaman yeniden başrolleri paylaşacak. İşte yaşanan son gelişmeler.

Türkiye’nin son dönemlerinde en çok ilgi gören oyuncularından olan Demet Özdemir ve Can Yaman, yaz döneminde ekranlarda olacak. Star TV’de yayınlanacağı açıklanan Erkenci Kuş dizisinde başrol oynayacak Demet Özdemir ve Can Yaman, yeni dizisiyle beklentileri karşılayamayacak gibi duruyor.

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın yer alacağı dizinin konusu ne?

No 309’da çok sevilmişti

Demet Özdemir son olarak No 309 adlı dizide yer alırken, dizi ve oyuncunun rolü oldukça sevilmişi.  Can Yaman ise Dolunay dizisiyle benzer bir tepki alırken iki oyuncu da kariyerleri adına önemli bir dönemi geride bırakmıştı. Gelinen noktada ise Demet Özdemir ve Can Yaman arasındaki uyum kadar dizinin konusunun da ne kadar ilgi çekeceği tartışılıyor.

Dizi için yorumlar olumsuz

Dizi için bugüne kadar yapılan değerlendirmelerde izleyicilerin fragman ve konuyu beğenmediği ön planda görülüyor. Son günlerde en çok beğeni alan bir yorumlar ise şöyle;

“Demet Özdemir ilk başarısızlığını bu dizide görecek, olmamış. Olmayacaktır da… Benden sıfır puan. Zararın neresinden dönülürse kardır, herkes evine dönsün”

“Can Yaman, bu dizi için imajını değiştirmiş. Sen en iyisi Ferit Aslan gibi ol” yorumunda bulunan bir izleyici diziden pek de umutlu değil.

Demet Özdemir kimdir?

Can Yaman kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler