Ana SayfaDedikoduYasak Elma setindeki tacizci dizinin başrol oyuncusu çıktı!

İlgili Postlar

Yasak Elma setindeki tacizci dizinin başrol oyuncusu çıktı!

Yasak Elma setinde geçtiğimiz günlerde yaşanmaması gerek bir olay yaşanmıştı. İşte o olayın suçlusu ortaya çıktı! Yasak Elma setindeki tacizci dizinin başrol oyuncusu çıktı!

Neler Olmuştu?

FOX ekranlarında gördüğümüz Yasak Elma adlı dizide bir skandala imza atılmıştı. Dizinin setinde bir erkek oyuncunun setteki asistanı taciz ettiği ortaya çıkmıştı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan bu dedikoduyu kısa sürede açıklamıştık. Dizinin yapımcısı ve oyuncular tacize uğradığını söyleyen asistana destek vermişlerdi. Taciz eden erkek oyuncunun sert bir dille uyarıldığını ve özür dilediği söylendi. Sektörde böyle olayların yaşanmasının ardından Ranini.tv yazarı “Sektörün titreyip kendine gelmesi lazım. Bu tip şuursuzları kusması ve tahliye etmesi gerekiyor. Elinizi artık vicdanınıza dayayıp “DUR” demek zorundasınız.” şeklinde açıklama yaptı.

Tacizci Başrol Çıktı!

Yasak Elma başrol oyuncusu Talat Bulut’un taciz ettiği ortaya çıktı. Dizinin setinde kostüm sorumlusu olarak çalışan genç kızı taciz eden Talat Bulut özür dilediğini belirtti. Sosyal medyada hızla yayılan iddialar üzerine dizinin yapımcısı bu konu hakkında taraflarla görüşeceğini belirtti. Yaşanan taciz olayını dile getirenlere ve konuya sahip çıkanlara teşekkür ettiğini belirtti. Geçtiğimiz günlerde Talat Bulut, şöyle haberlerimize konu olmuştu;

Yasak Elma’nın zengini Talat Bulut mütevaziliğiyle gönülleri fethetti

Her Pazartesi akşamı Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma yıldızı Talat Bulut, dizideki Halit karakteri ile oldukça beğeniliyor. Dizide zengin bir iş adamını canlandıran ve lüks yaşamıyla dikkat çeken Halit, aynı zamanda aşk yaşamıyla da yakından takip ediliyor. Dizide zenginlik içinde görülen Talat Bulut, normal yaşamında tam tersi bir mütevazilikte yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler