Ana SayfaÜnlülerDemet Özdemir 'den Evlilik Açıklaması

İlgili Postlar

Demet Özdemir ‘den Evlilik Açıklaması

Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşk dolu dizgin devam eden Demet Özdemir geçtiğimiz gün gazeteciler tarafından görüntülendi. Özdemir gazetecilerin evlilik sorusuna ilk kez yanıt verdi. Detaylar haberimizin devamında…

Çok Mutluyum

Şu sıralar Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşacağı “Aşk Taktikleri” filminin çekimleri için hazırlanan oyuncu geçtiğimiz gün magazinciler tarafından görüntülendi. Gazetecilerin aşk sorularını yanıtlayan Özdemir “Her şey çok güzel gidiyor. Çok eğleniyoruz, çok güzel şeyler paylaşıyoruz. Birbirimize çok şey kattığımızı düşünüyorum. O yüzden çok çok mutluyum” dedi.

Oğuzhan Koç ile evliliğe yakın olduğunu şu sözlerle dile getirdi; “Böyle olacağını düşünüyor muydun?” dedim… Bunlar kısmet işi. Ona sormak daha doğru olur ama güzel bir süreçteyiz şu anda. Yazın tadını çıkaralım. O soruların zamanı var mıdır bilmiyorum ama sorunun zamanı şu an değil.

Demet Özdemir Yeni Paylaşımıyla Dikkatleri Üzerine Çekti

Son dönemde magazin gündemine damga vuran Demet Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı yeni fotoğrafıyla takipçilerini mest etti.

Mavi mini bir elbiseyle ayna karşısında poz veren Özdemir, “Şu bir elbise bir ayakkabı ile hemencik hazır olduğun yaz modası rahatlığına bayılıyorum. Hem şık, hem ferah!” notunu düştü.

Paylaştığı fotoğraf ile düzgün fiziğini gözler önüne seren Özdemir, övgüleri topladı.

Demet Özdemir Kimdir?

Demet Özdemir ve Oğuzhan Uğur Teknede Yakalandı

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ve Aslı Bekiroğlu ile Çağrı Telkıvıran çifti, tatil sezonunu açtı. Grup önceki gün kiraladıkları gulet tekneyle Fethiye’nin koylarını gezip deniz ve güneşin tadını çıkardı. Denize girmek için sakin bir koy seçen Demet Özdemir’i sevgilisi Oğuzhan Koç öpücük yağmuruna tuttu. Özdemir de sevgilisine sarılarak karşılık verdi.

Ardından Özdemir, sevgilisinin sürdüğü kanonun önüne oturarak gezintiye çıktı. Kanodan aşağıya düşen Koç ise sörf tahtası üzerinde kürek çekerek sevgilisine yetişmeye çalıştı. Arkadaş grubunun, tekneyle rotalarını Kaş’a çevirdikleri öğrenildi.

Demet Özdemir’den Basına Çağrı

Tekne tatillerinin ardından otelde görüntülenen ikili, havuz başında öpüşürken objektiflere yansıdı. İkilinin bu karelerine sosyal medyada yorum yağdı. Demet Özdemir, gelen eleştiriler sonrası sessizliğini bozdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler