Ana SayfaÜnlülerHande Erçel "Yataktan Çıkmak İstemediğim Günler Oluyor"

İlgili Postlar

Hande Erçel “Yataktan Çıkmak İstemediğim Günler Oluyor”

Son dönemde Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Hande Erçel geçtiğimiz günlerde Vogue dergisine verdiği röportajda “Yataktan çıkmak istemediğim günler oluyor” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Hande Erçel kimdir?

En Sevdiğim Şey Resim Yapmak

Hande Erçel geçtiğimiz günlerde Vogue dergisine samimi açıklamalarda bulundu. İşte röportajdan satır başları;

“Sanırım çok yakınlarım dışında kimse üzgün olduğum zamanlarda çok fazla güldüğümü, saçmaladığımı bilmez. Gece denize girmek ve hiç durmadan dans etmek, sorunlarımın üstesinden gelebilmek için kullandığım yöntemlerden bazıları.”

“En çok sevdiğim şey resim yapmak. Boyaların içinde kaybolduğum, ruhumu beslediğim ve kendimi en iyi hissettiğim yer orası. Bu tutkumu sergiye dönüştürme niyetim uzun zamandır var. En yakın zamanda hayata geçirmeyi planlıyorum.” 

“Benim de yataktan çıkmak istemediğim günler oluyor. Öyle günlerde kendime biraz izin verip o duyguyu yaşıyorum.”

Hande Erçel Kerem Bursin Aşkı Hakkında İlk Kez Konuştu…

FOX Tv televizyonlarının sevilerek izlenen dizisi ‘Sen Çal Kapımı’ oyuncuları Kerem Bursin ile Hande Erçel ‘in samimi halleri, ikilinin bir ilişki yaşadıkları yönündeki dedikoduları iyiceden iyiceye güçlendirmişti.

Ayaklıgazete haberden Akif Yaman’ın hazırlamış olduğu özel haberine öncesinde yöneltilen aşk iddialarını yanıtlamayan Hande Erçel, “Hayırlı olsun” ifadeleri sonrasında, “Teşekkür ederim, her şey çok güzel” şeklinde cevapladı…

Hande Erçel’den Doğum Günü Sürprizi

4 Haziran doğumlu Kerem Bürsin’e ‘Sen Çal Kapımı’ setinde erken doğum günü organizasyonu düzenlendi. Birlikte pasta kesip fotoğraf çektiren ekip renkli kareleri sosyal medyada paylaştı.

Kerem Bürsin’e en büyük sürpriz ise sevgilisi Hande Erçel’den geldi. Fotoğraf çekildikleri sırada pastayı sevgilisinin yüzüne süren Erçel o anları ‘daha yeni başlıyoruz’ notuyla paylaştı. Bürsin, ‘Sen var ya sen… Yandın’ sözleriyle sevgilisinin şakasına yanıt verdi. Ünlü çiftin paylaşımları sevenleri tarafından da beğeni yağmuruna tutuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler