Ana SayfaÜnlülerŞener Şen "Bizden Geçti"

İlgili Postlar

Şener Şen “Bizden Geçti”

Şener Şen geçtiğimiz gün özel bir hastaneden çıkarken görüntülendi. 7 ay önce koronavirüse yakalanan Şen rutin kontrol için hastaneye geldiğini söyledi. Detaylar haberimizde…

Bizden Geçti Gibi

7 ay önce koronavirüse yakalanan usta oyuncu sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Kendisine sorulan Şen, “Eski filmleriniz hala ilgiyle izleniyor. Ama sizi yeni projelerde göremiyoruz. Mesleği bıraktınız mı?” sorusunu şöyle yanıtladı:

“Aslında bırakmak lazım ama tam olarak da bırakmadım. Bana uyan bir iş olursa tabii ki düşünebilirim. Eskiden o filmler çekilirken gençtik şimdi yaşlandık. Bizden de biraz geçti gibi.”

Esnaf Seferber Oldu

Şener Şen, soluğu Datça’da aldı. Mutfak alışverişi için bisikletine binerek çarşıya inen 80 yaşındaki aktörün bisikleti bozulunca, esnaf seferber oldu.

Usta aktör önceki gün bisikletiyle çarşıya inip pazar alışverişi yaptı. Karşısında gazetecileri görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Şen, “Sizin burada ne işiniz var? Bende sizlik malzeme yok. Burası en kesat yer, Bodrum’a gidin” diye espriyi patlattı.

79 yaşındaki Şen sağlık durumunu soran gazetecilere bu kez “Görünüm şu an itibarıyla fena değil. Ama 5 dakika sonra TIR’ın altında kalabilirim” diye takıldı. Şener Şen’in bisikleti bozulunca imdadına esnaf yetişti. Bisikletindeki problemin giderilmesinin ardından usta aktör çarşıdan ayrılarak evinin yolunu tuttu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler