Ana SayfaDedikoduDemet Özdemir, Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'la aşk yaşıyor!

İlgili Postlar

Demet Özdemir, Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup’la aşk yaşıyor!

Magazin dünyasına bomba gibi düşen bir aşk haberi daha… Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup’un bir aydır birlikte olduğu iddiaları magazin gündeminin en sıcak aşk dedikodularından. İşte detaylar…

 

Bir de Bizden Dinleyin isimli programının yorumcusu Esra Sönmezer, güzelliği ile dikkat çeken ünlü oyuncu Demet Özdemir’in Beşiktaş forması giyen Oğuzhan Özyakup ile birlikte olduğu ve çiftin bir aydır aşk yaşadıklarını iddia etti.

Sönmezer, “Beşiktaş’ın yakışıklı futbolcusu son dönemlerin gözde başrol oyuncusu güzeller güzeli  Demet Özdemir’e gönlünü kaptırmış. Bir mekanda tanışmışlar. Fakat Demet Özdemir, Oğuzhan Özyakup’a yüz vermemiş. Başta Oğuzhan’ı kabul etmeyen Demet, daha sonra yapılan jestler karşısında ilgisiz kalamamış.” diye konuştu.

“Yaklaşık bir aydır birlikte olan Demet-Oğuzhan ikilisi, büyük aşk yaşıyorlar.” diyen Esra Sönmezer, bomba gibi bir aşk iddiası ile magazin gündemini yerinden oynattı.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ya da bir aydır aşk yaşadığı iddia edilen Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup cephelerinden henüz Esra Sönmez’in ortaya attığı aşk iddialarına yanıt gelmedi.

Ekranların güzelliği, kusursuz fiziği ve başarılı oyunculuk performansı ile dikkat çeken oyuncusu Demet Özdemir, bazı kliplerde de rol almasının ardından Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide Aylin karakterini canlandırarak televizyon ekranlarına adım atmıştı. Sonrasında birçok dizide rol alan Özdemir, şu an FOX TV ekranlarında yayınlanan No: 309 isimli dizide Lale karakterini canlandırıyor.

Demet Özdemir kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler