Ana SayfaDiziler"Vatanım Sensin" yeni bölüm fragmanında Türk bayrağı krizi!

İlgili Postlar

“Vatanım Sensin” yeni bölüm fragmanında Türk bayrağı krizi!

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Vatanım Sensin’in 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, hapse atılan Cevdet’in Yunan askerlerine saldırdığı dikkat çekiyor. Dizinin geçen bölümünde açılan Türk bayrağı, Yunan askerlerini harekete geçiriyor. İşte fragmandan dikkat çeken detaylar…

Kanal D ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni Vatanım sensin dizisinin yeni bölümü için 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçen bölümde Yunan Başbakan yardımcısı isteği ile görevinden alınan hakkında sürgün kararı verilen Cevdet, hapisteyken Yunan askerlerine saldırıyor.

Fragmandan Cevdet ile ilgili “Yunan askeri değil de Türk askeri olduğu açığa mı çıkıyor?” sorusu çıkarıldı. İzleyiciler bu soruyu cevaplayacak olan yeni bölümü merakla bekliyor.

Dizinin geçen bölümünde Yunan Başbakan yardımcısını karşılaşama töreninde Cevdet komutanın kızı Hilal ve arkadaşları büyük bir Türk bayrağı açmışlardı. Fragmanda, Yunan askerleri bayrağı açanların kim olduğunu bulmaya çalışıyor. İzleyiciler, Hilal ve arkadaşlarının yakalanıp yakalanmayacağını da merak ediyor.

Tam bir tutkuyla izlenen ve heyecanla beklenen Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü 16 Şubat 2017 Perşembe günü saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler