Ana SayfaDedikoduCumhurbaşkanına evlenme sözü veren Alişan, sevgililer gününde yine yalnız olduğunu açıkladı

İlgili Postlar

Cumhurbaşkanına evlenme sözü veren Alişan, sevgililer gününde yine yalnız olduğunu açıkladı

Alişan sevgililer gününde yalnız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a geçtiğimiz aylarda evlenme sözü veren ünlü şarkıcı Alişan, sosyal medya hesabından Sevgililer Günü’ne özel bir poz paylaştı. Alişan, bu pozu ile “Umutsuz vakayım” mesajı verdi. Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı Alişan, 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Evleneceğim” diye söz vermişti. Ancak, o günden bu yana hala daha evlilik yolunda bir adım attığı gözlenemeyen Alişan, umutsuzluk vadettiğini itiraf eden nitelikte bir Sevgililer Günü paylaştı.

Sosyal medya hesabından çizgili pijamalarıyla çekildiği bir fotoğrafını yayınlayan Alişan, fotoğrafın altına “Yine 14 Şubat ve ben” notunu düştü. Hala yalnız olduğunun mesajını veren Alişan, bu paylaşımı ile akıllara “Cumhurbaşkanı’na verdiği evlilik sözünde duramayacak mı?” sorununun gelmesine neden oldu.

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz yıl 29 Ekim’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen resepsiyona katılmıştı. Alişan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a altı ay içinde evleneceği sözünü vermişti. Ancak, aradan aylar geçmesine ve Cumhurbaşkanına verdiği sözün süresinin bitmesine sayılı günler kalmasına rağmen hala daha yalnız olan Alişan, evlenme konusunda hiçbir sinyal de vermiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler