Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'ın Yeni Klibindeki Okan Kurt'un İzi Neydi!

İlgili Postlar

Demet Akalın’ın Yeni Klibindeki Okan Kurt’un İzi Neydi!

Kısa süre önce eşi İşadamı Okan Kurt’tan ayrılan ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın, yeni çekilen ‘Ses Kes’ klibinde eski eşinin öyle bir izi varki, bu detay Akalın hayranlarının gözünden kaçmadı. Detaylar Haberimizde..

Demet Akalın Bu Seferde Seren Serengil’i Sildi!

Demet Akalın’ın Klibindeki Okan Kurt Detayı Neydi?

Demet Akalın kimdir?

Eşi İşadamı Okan Kurt’tan ayrıldıktan sonra zor ve sıkıntılı günler geçiren ünlü şarkıcı Demek Akalın, yeni klibi ‘Ses Kes’ ile pop dünyasına iddialı bir giriş daha yaptı. Söz ve müziği Emrah Karaduman’a ait olan şarkının klibini Nihat Odabaşı yönetti. ‘Ses Kes’  klibinde, Demet Akalın’ın tektaş yüzüğünü parmağından çıkarmaması dikkatlerden kaçmadı. Ünlü popçu Demet Akalın’ın parmağındaki yüzüğü eski eşi İşadamı Okan Kurt hediye etmişti.

‘Ses Kes’ Kibinden Kareler;

Okan Kurt kimdir?

Bir süre önce icra ve boşanma olaylarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın ile Okan Kurt cephesinde sular durulmadı! Okan Kurt eski eşi şarkıcı Demet Akalın’ı sosyal medya hesabından takip etmeyi bırakıp tüm fotoğraflarını sildi. Ayrılık sonrası Okan Kurt’u hayatından çıkaran Demet Akalın, birlikte çekildikleri bütün fotoğrafları silip ‘artık geri dönüş yok’ mesajı vermişti. Boşanmanın ardından Okan Kurt ise Demet Akalın’ı sosyal medya hesabından takip ettirmeyi sürdürmüş ve fotoğrafları profilinden kaldırmamıştı. Okan Kurt 16 gün sonra eski eşi ünlü şarkıcı Demet Akalın’ı sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı ve birlikte çekildikleri bütün fotoğrafları silmişti…

Demet Akalın canlı yayında anlattı! Okan Kurt'la görüşüyor mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler