Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'dan Kıskançlık Sorusuna Şaşırtıcı Cevap..

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Kıskançlık Sorusuna Şaşırtıcı Cevap..

Ünlü sunucu Acun Ilıcalı katıldığı bir programda “Şeyma Subaşı’nı hiç mi kıskanmıyorsunuz?” sorusuna şok cevap verdi. Medya Patronu Ilıcalının verdiği cevap neydi. Detaylar Haberimizde..

Acun Ilıcalı’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması!

Acun Ilıcalı Kıskançlık Sorusuna Şaşırtıcı Bir Cevap Verdi..

Medya Patronu Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda kendisine yöneltilen “Şeyma Subaşı’nı hiç mi kıskanmıyorsunuz?” sorusuna çok net cevaplar verdiği görüldü. Acun Ilıcalı, “Şeyma’yı kıskanıyorum tabiki. Bazen çok kıskanıyorum.” diyerek samimi bir açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı kimdir?

“Niyette Bir Bozukluk Yok.”

Katıldığı programda Eşi Şeyma Subaşı ile ilgili kıskançlık sorusuna samimi cevaplar veren Ünlü sunucu Acun Ilıcalı, “Kıskanıyorum tabiki. Bazen çok kıskanıyorum. Onda da çok farklı bir enerji var. Şimdi ne oluyor biliyor musunuz? Bu konuyu söyle değerlendireyim, kadınlar bizim baktığımız gözle bakmıyor, giyimde kuşamda özellikle. Kıyafet giyerken aslında siz bizim baktığımız açıdan bakmıyorsunuz. Ben Şeyma’nın kıyafetlerini, Esat’ın kız arkadaşı Hande’ye soruyorum mesela, ‘Bununla rahatsız oluyor musun?’ diye olmuyorum diyor.Ben oluyorum ne yapacağız. Bu konularda kıskançlığım gerçekten var. Fakat bir yandan da bakıyorum şimdi, niyette bir bozukluk yok.” açıklamalrını yaptı.

 

“Şeyma’nın Instagramına Bakarken Adrenalin Yaşıyorum”

Acun Ilıcalı sözlerine şu şekilde sözlerine devam etti, “Şeyma cıvıl cıvıl giyinmek istiyor. Şimdi hemen bir kontrol ediyorum yanındaki kızları, kızıma bile sorduğum oluyor bazen ‘Rahatsız oluyor musunuz?’ diye, istisnai bir kaç şey dışında çok rahatsız olmuyorlar. O zaman ben kıskandığımla kalıyorum. Müdahale de etmiyorum. Ama müdahale etmişliğim de vardır. Bu kıyafet fazla diye o konularda açıkçası rahatsız olduğum oluyor. Adrenalinin en çoğunu nerede yaşıyorum diyorsanız. Instagram’a girdiğim zaman Şeyma acaba ne giymiş olabilir diye baktığım zaman işte o zaman motosiklette 300 km hızla gidiyormuşum gibi adrenalin yaşıyorum.” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler