Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'ın yazım hataları, Koreli'yi çıldırttı!

İlgili Postlar

Demet Akalın’ın yazım hataları, Koreli’yi çıldırttı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda yazım kurallarına pek dikkat etmemesi ile sık sık gündeme gelen Demet Akalın’ın attığı tweetler, Koreli Chaby’ın imla hatalarına dikkat çekmek için çektiği videoda analiz edildi. Chaby, videoda “Bir Koreli olarak Demet Akalın’ın TWEETLERİNİ DÜZELTTİM!” dedi. işte detaylar…

Demet Akalın’ın tweetleri Koreli Chaby’ı çıldırttı

Koreli Chaby, sosyal medyada yapılan imla hatalarına dikkat çekmek için bir video yayınladı. İlköğretimi, orta okulu Kore’de okuduğunu ifade eden Chaby, çektiği videoda ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın attığı tweetlerdeki imla hatalarını analiz etti.

Bir Koreli olarak Demet Akalın’ın TWEETLERİNİ DÜZELTTİM!

Chaby, Youtube’a yüklediği videoda “Bir Koreli olarak Türkiye’nin ünlü şarkıcılarından biri olan Demet Akalın’ın TWEETLERİNİ DÜZELTTİM! Ne haddime tabii. Bu arada insanların imla hatalarını görünce çıldıran sadece ben miyim?” dedi.

Yazım hataları dikkat çekiyor

Türkiye’nin en ünlü şarkıcılarından biri olan Demet Akalın, sosyal medya hesabını sık kullanan isimlerin başında geliyor. Akalın, sık sık paylaşımlarında yaptığı yazım hataları ile gündeme geliyor. Şimdi de Koreli Chaby’den tepki aldı.

Demet Akalın, son günlerde eşi Okan Kurt’un yaptığı ikinci bebek açıklaması ile gündemde. Okan Kurt, verdiği bir röpotajda ikinci bebeğinin olmasını istediğini ifade ederek ikinci bebeğin erkek olacağını ve ismini Ali koyacağını dile getirmişti. Ancak, ikinci bebek için bir türlü Demet Akalın’ı ikna edemiyor.

Demet Akalın kimdir?

Okan Kurt kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler