Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar'ın Sıra Gecesinde Sahne Alan Ünlü Sanatçı Kim?

İlgili Postlar

Adnan Oktar’ın Sıra Gecesinde Sahne Alan Ünlü Sanatçı Kim?

Adnan Oktar’ın sıra gecesinde sahne alan sürpriz sanatçı, büyük tepkiler aldı. Bir süredir KOAH hastalığı sebebiyle hastanede tedavi gören türkücü, Adnan Oktar’ın düzenlediği sıra gecesinde eğlenceli şarkılarıyla sahne alınca, sosyal medyada büyük eleştirilerin hedefi oldu.

Adnan Oktar'ın Sıra Gecesinde Sahne Alan Ünlü Sanatçı Kim?

Adnan Oktar’ın düzenlemiş olduğu sıra gecesi etkinliğine davet edilen Ankaralı Turgut, gecede sahne alması ve Adnan Hoca ile samimi pozlar vermesi üzerine eleştirilere maruz kaldı.

Adnan Oktar'ın Sıra Gecesinde Sahne Alan Ünlü Sanatçı Kim?

Ankaralı Turgut, Önce Davetlileri Sonra da Aldığı Tepkilerle Sosyal Medyayı Coşturdu!

Son günlerde; Diyanet İşleri Başkanlığı ile arası gergin olan Adnan Hoca, düzenlediği sıra gecesinde yine eğlence ve ziyafetleriyle gündeme geldi. Astım-KOAH teşhisi nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören Ankaralı Turgut’un da gece de boy göstermesi dikkat çekti.

Adnan Oktar'ın Sıra Gecesinde Sahne Alan Ünlü Sanatçı Kim?

Diyanet’e “Gelirlerinizi kerhanelerden elde ediyorsunuz” sözlerini sarf eden Oktar’ın, düzenlediği geceye katılan Turgut, görüntüleri basına yansıyınca, sosyal medyadan eleştiri bombardımanına tutuldu. Düzenlenen sıra gecesinde, hareketli şarkılarıyla davetlileri coşturan şarkıcı; geceden sonra da aldığı tepkilerle sosyal medyayı coşturdu!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler