Ana SayfaÜnlülerCüneyt Arkın’a yapılan inanılmaz ayıp!

İlgili Postlar

Cüneyt Arkın’a yapılan inanılmaz ayıp!

Usta Yeşilçam sanatçısı Cüneyt Arkın’a büyük ayıp yapıldı. Başına gelen bir olayı anlatan usta sanatçı, “Pes artık” dedirtti. Türk sinemasının geldiği acı nokta, herkesi üzdü. Detaylar haberimizde…

Cüneyt Arkın’dan şok açıklama

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden değerli sanatçı Cüneyt Arkın, verdiği röportajda yaptığı açıklamayla dizi ve film sektörünün geldiği içler acısı hale dikkat çekti. Emektar sanatçılara verilen değeri gözler önüne seren başından geçen bir yapımcıyla yaptığı pazarlığı anlatan Arkın’ın anlattıkları, “Pes artık” dedirtti.

Bizim devir çok farklıydı

Geçiş yıllarda sinemaya hayatını adayan çok oyuncu olduğunu, bunlardan birisinin de kendisi olduğunu ifade eden Cüneyt Arkın, “Bizim devir farklıydı. Daha saftı. Set aşklarını, parayı, şöhreti bilmedik. Sadece ben değil benim kuşağım da bilmedi. Fikret Hakan, Eşref Kolçak, Hüseyin Peyda, hiçbiri bilmedi.” diye konuştu.

İstediği ücrete çok dediler

Geçtiğimiz günlerde bir yapımcı ile pazarlık yaptığını anlatan Cüneyt Arkın, “Geçenlerde bir proje için beni çağırdılar. Cüneyt Arkın hayranları ama paraya gelince sıkıldılar. Valla dedim burada kadın oyuncun var. Adını sanını bilmem o kadın oyuncunun. Aldığı paranın onda birini verin dedim. Oooo çok ağabey.” dedi. Arkın’ın bu cümleleri, Türk sinemasının geldiği acı noktayı gözler önüne sererken, günümüzde emektar sanatçılara yeteri kadar değer verilmediğinin de kanıtı oldu.

Cüneyt Arkın, Türk sinemasının efsane isimlerinden biridir. Yeşilçam’ın değerli taşlarından, unutulmaz isimlerinden biridir.

Cüneyt Arkın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler