Ana SayfaÜnlülerAdanalı'nın Maraz Ali'sinden şok sözler: Küçülüyorsunuz T.C. gençleri!

İlgili Postlar

Adanalı’nın Maraz Ali’sinden şok sözler: Küçülüyorsunuz T.C. gençleri!

Adanalı dizinin Maraz Ali’si olarak hafızalara kazınan ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından hayranlarının yaptığı yorumlara verdiği yanıt ile şoke etti. Alakurt, “Küçülüyorsunuz T.C. gençleri” sözleri ile tepki çekti. Detaylar haberimizde…

Adanalı ve Sıla gibi dizilerde rol alması ile şöhreti yakalayan Mehmet Akif Alakurt, rol aldığı, Fatih Sultan Mehmet’i canlandırdığı “Fatih” dizisi reytinglerde beklentiyi karşılayamayınca sette olay çıkardığı haberleri ile gündemdeydi. Son olarak “Emanet” dizisinde rol alan ve yine reytinglere yenilen ünlü oyuncu, 2015 yılında oyunculuğu bıraktığını açıklamıştı. Sonrasında bir süre Brezilya’da yaşadığı iddia edilmişti. Ünlü oyuncunun Türkiye’ye dönünce bir çiftlik evinde yaşamaya başladığı burada köpekleri ile birlikte yaşadığı öğrenildi.

Mehmet Akif Alakurt’tan şaşırtan yorumlar

Mehmet Akif Alakurt, son zamanlarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini şoke ediyor. Önceki yıl, twitter profilinde “İş sormayın bana… Oyunculuk mesleğini bıraktım. Oynadığım karakterler de meslekle beraber ekranda kaldı benim için” yazmıştı. Geçtiğimiz aylarda da  Oktay Kaynarca ile birlikte başrollerini paylaştığı “Adanalı” dizisi ile ilgili duyuru yapmış ve “Adanalı fanlarına duyuru!.. sizin severek izlediğiniz bu dizi, benim oynadığım için pişman olduğum tek iştir” yazmıştı. yaptığı paylaşımlar ile şoke eden Mehmet Akif Alalurt, son olarak balık tuttuğu fotoğrafının altına küfürlü bir mesaj yazdı.

Mehmet Akif Alakurt: Küçülüyorsunuz T.C. gençleri

Bunlarla yetinmeyen Mehmet Akif Alakurt, “Adanalı” dizisinde canlandırdığı Maraz Ali rolüyle ilgili olumlu yorumlar yazan gençlere kızdı ve profiline “Bunlar daha uyanamadı. Maraz Ali’nin kendi içlerindeki zibidi olduğuna uyanamadıkları gibi bir de kendileriyle eğleniyorlar. Küçülüyorsunuz TC gençleri” şeklinde şaşırtan bir yazı yazdı.

Türk gençleri sayesinde milyonlar kazandın. Hadsiz

“Kurtlar Vadisi” fanı olan gençler, Mehmet Akif Alakurt’un bu paylaşımına çok kızdı ve paylaşımını sayfalarında yayınlayan fanlar altına “Bu kadar nankörlük görmedik. Aşağıladığın o Türk gençleri sayesinde milyonlar kazandın. Tüm türkiye’de hatta, başka ülkelerde de tanındın. Hadsiz. Bizim katımızda değil, küçülmek yerin dibindesin artık. Rezalet Alakurt” açıklamasını yazdılar.

İzmir’in cahil kızları

Eleştirilere “Türkiye’de aktör olmak böyle bir şey. Bir sürü cahille uğraşmak demek.” yanıtını veren Mehmet Akif Alakurt, son olarak İzmir’den yazan bir takipçisine “Bunlar da herkesi kendileri gibi bilen İzmir’in cahil kızları” diye yanıt verdi. Ardından da bütün paylaşımları silip sayfasını yoruma kapattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler