Ana SayfaÜnlülerNil Burak, şarkısını okuyan Sıla'ya demediğini bırakmadı: Şarkımı mahvetti!

İlgili Postlar

Nil Burak, şarkısını okuyan Sıla’ya demediğini bırakmadı: Şarkımı mahvetti!

Cem Karaca’ya Saygı albümü için Nil Burak’ın ‘Sen de Başını Alıp Gitme’ şarkısını seslendiren ünlü şarkıcı Sıla oldu. Nil Burak, Sıla’nın şarkıyı yorumlaması için “Şarkımı mahvetmiş.” dedi. Detaylar haberimizde…

Sıla,  Cem Karaca’ya saygı albümünde ‘Sen de Başını Alıp Gitme’ şarkısını seslendirdi

Ünlü şarkıcı Sıla,  Cem Karaca’ya saygı albümünde ‘Sen de Başını Alıp Gitme’ şarkısını seslendirdi. Nil Burak, şarkısını seslendiren Sıla’nın performansını beğenmeyince Sıla hakkında bomba açıklamalarda bulundu.

Okuyanlar arasında en kötüsü Sıla

Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu’na konuşan Nil Burak,  şarkısını seslendiren Sıla’nın yorumunu hiç beğenmediğini ifade ederek “Beğendiniz mi Sıla’nın yorumunu?” diye sorulunca hiç düşünmeden “Beğenmedim, bugüne kadar bu şarkıyı Cem Karaca ve Suavi de dahil olmak üzere 10-12 kişi seslendirdi. Okuyanlar içinde en kötüsü Sıla oldu.” diye konuştu.

Nil Burak: Sıla, şarkımı mahvetti!

Sözlerine devam eden Nil Burak, “Bütün prosedürleri yerine getirdiler, hatta Sıla’nın okuyacağını duyunca çok sevindim” diye anlatan Nil Burak “Sıla çok iyi bir yorumcu, benim de sevdiğim bir isim. Ama her şarkı dura dura, nefes ala ala okunmaz. Sen de Başını Alıp Gitme’yi öyle okumuş Sıla. Şarkımı mahvetti.” dedi.

Usta sanatçı Nil Burak, Cem Karaca ile hafızalarımıza kazınan ‘Sen de Başını Alı Gitme’ şarkısının müziğini yapmıştı. Şarkının sözlerini ise, aynı zamanda seslendiren merhum sanatçı Cem Karaca yazmıştı.

Sıla kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler