Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan Aleyna Tilki'nin yeni klibi 'Yalnız Çiçek'e ilk yorum!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Aleyna Tilki’nin yeni klibi ‘Yalnız Çiçek’e ilk yorum!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu Yalnız Çiçek klibine ilk yorum Demet Akalın’dan geldi. Demet Akalın, ilk klibini çeken Aleyna Tilki’ye nasıl bir tepki verdi? Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki’nin yeni klibi ‘Yalnız Çiçek’ bir saatte binlerce kez izlendi! İşte Aleyna Tilki’nin yeni klibi…

Aleyna Tilki’den yeni klip

Aleyna Tilki’nin söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait olan Yalnız Çiçek isimli şarkısının klibi YouTube’de yayınlanmaya başladı. Aleyna Tilki, yeni klibi için ilk kez yönetmen koltuğuna oturdu. Yönetmelikteki iddiasını geçtiğimiz günlerde yaptığı “Ülkemizde izleyebileceğiniz en iyi kliplerden birini çekeceğim. Yönetmen koltuğunda bu sefer ben varım.” şeklindeki açıklaması ile dile getiren Aleyna Tilki, sonunda iddiasının meyvesini yemeye başladı.

Aleyna Tilki kimdir?

Bir saatte binlerce kez izlendi

Aleyna Tilki’nin yoğun ilgi gören yeni klibi Yalnız Çiçek, yayınlanmaya başladığı andan itibaren sadece bir saat içinde 300 binden fazla kişi tarafından izlendi.

Bizimki tutturdu

Genç şarkıcının klibinde de rol alan Emrah Karaduman, sosyal medyada yeni klibi “Bizimki tutturdu ‘Sen de oynayacaksın klipte. Seni kaçırıcam’ diye. Olmayan oyunculuğum ile bu güzel senaryonun hakkını vermeye gayret ettim. ‘Yalnız Çiçek’ klip yayında, umarım seversiniz.” paylaşımı ile duyurdu.

Emrah Karaduman Kimdir?

Sırada ben varım

Aleyna Tilki’nin Yalnız Çiçek isimli yeni klibine ünlüler dünyasından ilk yorum, ünlü şarkıcı Demet Akalın’dan geldi. Tilki’nin şarkısına yorum yapan Akalın, “Bunu gerçekten Aleyna çektiyse sıradayım be yavrum” şeklinde ifadeler kullanarak klibi çok beğendiğini ifade etti.

Demet Akalın kimdir?

Birebir ilgilendi

Demet Akalın’ın yorumuna yanıt, klipte de rol alan Emrah Karaduman’dan geldi. Karaduman, Demet Akalın’ın yorumuna “Valla her şeyi ile birebir ilgilendi” yanıtını verdi.

İşte Aleyna Tilki’nin Yalnız Çiçek klibi

Yalnız Çiçek şarkısının sözleri

O derin uçurumlarda açan
Dikeni zehirli yalnız çiçek
Suç olur muydu seni bir kez koklayıp ölmek

Fırtına olsam kırsam dikenini
Yüreğimle dokunsam çiçeğine
Bu inat bu dik bakış neden gözlerime

Kendini bırak bırak artık benim cennetime

Ayrı iklimsin ne çare
Ben sana vurgun biçare
Sarardım soldum hasretinle

Ayrı iklimsin apayrı
Sert soğuklar mağrur sevdalı
Kavrulup yanarım be niye…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler