Ana SayfaÜnlülerBabasını toprağa veren Şebnem Bozoklu'nun zor anları...

İlgili Postlar

Babasını toprağa veren Şebnem Bozoklu’nun zor anları…

Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu, babasını kaybetti. Bozoklu, dün vefat eden babasını, bugün son yolculuğuna uğurladı. Ünlü oyuncu, cenaze töreninde ayakta durmakta zorlandı. İşte detaylar…

Şebnem Bozoklu’nun acı günü

Şebnem Bozoklu, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile babasını kaybettiğini duyurmuştu. Yaptığı paylaşımda “20 günlük yoğun bakım süreci sonrasında ne yazık ki canım babacığım Candaş Bozoklu’yu dün toprağa verdik… Rahat uyu babacığım.” ifadelerine yer veren Şebnem Bozoklu acısını sevenleri ile paylaşmıştı.

Şebnem Bozoklu kimdir?

Şebnem Bozoklu’nun babası vefat etti

Şebnem Bozoklu’nun 71 yaşındaki babası Ahmet Candaş Bozoklu, bir süredir Haydarpaşa Hastanesi’nde tedavi görüyordu. 20 gün boyunca hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi edilen Ahmet Candaş Bozoklu, yaşam mücadelesine yenik düştü ve dün hayatını kaybetti.

Şebnem Bozoklu babasını defnetti

Babasının  vefatı ile yıkılan Şebnem Bozoklu, bugün baba Ahmet Candaş Bozoklu’yu son yolculuğuna uğurladı. Şakirin Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanan Ahmet Candaş Bozoklu, Karacaahmet Mezarlığı’nda defnedildi.

Şebnem Bozoklu’ya destek oldular

Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu’nun cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çektiği gözle görülürken, yaşadığı büyük acı dikkat çekti. Ünlü oyuncuya, sevgilisi Kanat Atkaya destek olurken, eski eşi Emre İzer de cenaze boyunca Şebnem Bozoklu’ya destek oldu. Şebnem Bozoklu’yu, sanatçı dostları da yalnız bırakmadı. Ozan Güven, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu ve Zerrin Tekindor gibi ünlü isimler cenaze törenine katıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler