Ana SayfaDedikoduDemet Akalın, Okan Kurt İçin Yaptırdığı Dövmeleri Silecek Mi?

İlgili Postlar

Demet Akalın, Okan Kurt İçin Yaptırdığı Dövmeleri Silecek Mi?

Okan Kurt ile 6,5 yıllık evliliğini bitiren Demet Akalın, çok konuşulmasından yana hakkında çıkan iddialar ile ilgili de zor günler geçirdi. Konserlerine devam eden, yaptığı röportajlar ile iyi olduğunu dile getiren ünlü şarkıcı Okan Kurt için yaptırmış olduğu dövmeleri silecek mi? Bu konu hakkında ne yorum yaptı? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın Okan Kurt’u Çabuk Unuttu!

Demet Akalın, Okan Kurt İçin Yaptırdığı Dövmeleri Silecek Mi?

Demet Akalın Kimdir?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, iş insanı Okan Kurt’la 6 buçuk yıllık evliliğini geçtiğimiz eylül ayında tek celsede bitirdi. Boşanmanın ardından birbiriyle konuşmayan çift hakkında zaman zaman tekrar buluştukları iddiaları ortaya atıldı. Hatta boşanmanın formalite olduğu bile iddia edildi.

Okan Kurt Kimdir?

Boşandıkları günden bu yana oldukça konuşulan çift, evlilikleri süresinde birçok kez dövme yaptırmıştı. Kızı Hira’ya rağmen Okan Kurt’la boşandıktan sonra sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakan Demet Akalın, vücudundaki dövmelerini sildiremedi. Ünlü şarkıcının dövmelerini sildirememesi Okan Kurt için bir şeyleri bitiremediği şeklinde yorumlandı.

Bir takipçisi dün Demet Akalın’a “Okan ve Kurt dövmeleri ne oldu, meraktayız?’ diye sordu. Demet Akalın’dan ise “Duruyor ne olacaktı ki, anlamadım” diyerek tepki gösterdi.

Demet Akalın, Okan Kurt İçin Yaptırdığı Dövmeleri Silecek Mi?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler