Ana SayfaDedikoduİstanbul Havalimanı Açılış Töreninde Oktay Kaynarca'dan Büyük Hata!

İlgili Postlar

İstanbul Havalimanı Açılış Töreninde Oktay Kaynarca’dan Büyük Hata!

İstanbul Havalimanı’nın açılış programında sunuculuk yapan ünlü oyuncu ve sunucu Oktay Kaynarca‘dan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım’ı şaşırtan bir hata geldi. Oktay Kaynarca, protokol konuşma sırasını karıştırarak Binali Yıldırım’ın sırası gelmeden anons etti.

Oktay Kaynarca kimdir?

İstanbul Havalimanı Açılış Töreninde Oktay Kaynarca’dan Büyük Hata!

İstanbul Havalimanı’nın açılış programında sunucu olarak görev yapan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım’ı şaşırtan bir hataya sebep oldu. Oktay Kaynarca, programın konuşma sırasını karıştırarak, Binali Yıldırım’ı sırası gelmeden anons etti ve konuşma yapması için sahneye davet etti.

“Beni bağışlayın. Benim hatam oldu.”

Ünlü oyuncu ve sunucu Oktay Kaynarca, Yeni faaliyete geçecek olan İstanbul Havalimanı açılış töreninde programı sunarken bir hata yaptığını itiraf etti. Konuşmacı sırasını karıştıran tecrübeli sunucu Oktay Kaynarca, konuşma sırası Binali Yıldırım’da olmamasına rağmen Yıldırım’ı sahneye davet etti. Yıldırım’ın konuşmasından sonra yaptığı hata yüzünden özür dilemek zorunda kalan Oktay Kaynarca, “Programın heyecanından olsa gerek bir hata yaptım. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım konuşmasını biraz erkene almış oldum. Beni bağışlayın. Benim hatam oldu.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler