Ana SayfaDedikoduŞahin Kendirci O Ses Çocuklar Yarışmacısı Hayatını Kaybettiğini Duyurdu!

İlgili Postlar

Şahin Kendirci O Ses Çocuklar Yarışmacısı Hayatını Kaybettiğini Duyurdu!

Müslüm filminin yıldızı, son dönemlerde başarısı ile oldukça konuşulan Şahin Kendirci; bugün sosyal medya hesabından acı haberi verdi. O Ses Çocuklar’da sahne alan arkadaşının hayatını kaybettiğini açıklayan minik yıldız konu hakkında ne dedi? O Ses Çocuklar’da hangi yarışmacı hayatını kaybetti? Detaylar haberimizde…

Şahin Kendirci Kimdir?

Şahin Kendirci O Ses Çocuklar Yarışmacısı Hayatını Kaybettiğini Duyurdu!

TV8 kanalında yayınlanan O Ses Çocuklar programında yarışmacı olarak katılan Nazar Nur Kaya geçtiğimiz günlerde doktor ihmali nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Müslüm filmindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken minik yıldız Şahin Kendirci, sosyal medya hesabı üzerinden Nazar Nur Kaya’nın hayatını kaybettiğini duyurdu. Çok üzüldüğünü söyleyen Şahin Kendirci doktor ihmali olduğunun altını çizdi.

O Ses Çocuklar yarışmasıyla tanınan ardından “Müslüm” filmiyle büyük ses getiren Şahin Kendirci, arkadaşı Nazar Nur Kaya’nın hayatını kaybettiğini “Bu sabah canım çok yanıyor. Yarışmadan arkadaşım ve can kardeşim Nazarımız bir hastane ihmali yüzünden kaybettik. Nur içinde uyu melek kız” paylaşımıyla duyurdu. Haberi gören herkes oldukça üzüldü.

Şahin Kendirci O Ses Çocuklar Yarışmacısı Hayatını Kaybettiğini Duyurdu!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler