Ana SayfaÜnlüler'Gel Konuşalım'dan Ayrılan Esra Eron'dan Hakan Ural'a Büyük Hamle Geldi!

İlgili Postlar

‘Gel Konuşalım’dan Ayrılan Esra Eron’dan Hakan Ural’a Büyük Hamle Geldi!

TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programından ayrılan Esra Eron, kendisine, ‘İftira atıyor. Allah ıslah etsin’ diyen Hakan Ural’a dava açacağını söyledi, detaylar Haberinizde..

Esra Eron, Hakan Ural’ı Hedef Göstererek ‘Gel Konuşalım’a Veda Etti!

‘Gel Konuşalım’dan Ayrılan Esra Eron’dan Hakan Ural’a Büyük Hamle Geldi!

Gel konuşulan programında yorumculuk yapan Esra Eron, üç ay öncesinde dahil olduğu programdan ayrıldı. Ayrılığında Hakan Ural’ı hedef gösteren Esra Eron, açıklamaları ile dikkat çekmişti. Eron, “3 ay önce katıldığım ‘Gel Konuşalım’ programından yayın sırasında kendi fikrimi beyan etme, hür düşüncemi söyleme ve farklı görüşte olduğum konularda partnerimden aldığım saygı sınırları dışında hiçbir yayıncılık etiğine sığmayan yüksek egolu davranışların bana daha fazla zarar vermemesi açısından programdan ayrılma kararı aldım.” açıklamasını yapmıştı. Esra Eron’un bu açıklamaları üzerine sunucu Hakan Ural, “Bana iftira atıyor. Allah onu ve öfkesini ıslah etsin” diye karşılık vermişti.

Esra Eron; “Uğraşmak İstesem Yayında Uğraşırdım”

Ayrılık kararının ardından sevgilisiyle Milano’ya giden Esra Eron ‘Magazinn.com’a konuştu: ”Hakan Ural’a dava açmayacağım. Uğraşmak istesem yayında uğraşırdım. Ben izleyicilerime karşı neden ayrıldığımı açıklamak durumundaydım. Yayında bana cevap verdiği görüntüleri izlemedim bile! İftira attığımı söylemiş, Allah’ın takdirine bırakıyorum. Allah her şeyi biliyor…” ifadelerini kullandı.

Hakan Ural kimdir?

Esra Eron, 2008 senesinde eski Fenerbahçe başkanı Metin Aşık’ın oğlu Murat Aşık ile evlenmiş bu evliliğinden Alya Aşık isminde bir kızı vardır. Çift 5 yıllık evlilik ardından boşanmıştı. Esra Eron’un, şimdilerde ekranların aranan ünlü sunucularından biri olarak ismi anılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler