Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın çıldıracak: Demet Şener'den yıllar sonra gelen aldatma açıklaması!

İlgili Postlar

Demet Akalın çıldıracak: Demet Şener’den yıllar sonra gelen aldatma açıklaması!

İbrahim Kutluay ile evlendiği günden gelinlikli bir fotoğrafını paylaşan Demet Şener, paylaşımının altına Demet Akalın ile ilgili gelen bir yoruma verdiği yanıtla sert bir çıkış yaptı. Demet Şener’in sözleri, Demet Akalın’ı çıldırtacak. İşte detaylar…

Demet Şener: “Ben evliliğe kendimi çok teslim etmişim”

Demet Şener’den gelinlikli paylaşım

Geçtiğimiz Ocak ayında iki çocuğunun babası İbrahim Kutluay ile ihanet yüzünden boşanan Demet Şener, sosyal medya hesabından Kutluay ile evlendiği günden gelinlikli bir fotoğrafını paylaştı. Şener, paylaşımına “Çok teşekkür ederim gelinliğim ve benimle ilgili o muhteşem yorumlarınız için… Evet evliliğimden bana kalan en güzel şey iki tane meleğim İrem ve Ömer bir de bu zarif gelinliğim sevgili Yıldırım Mayruk’un usta ellerinden çıkmıştı. Sakın bir özlem duyduğum sanılmasın lütfen… Yorumlarda çok bahsettiniz ben de paylaşmak istedim… Umarım bir gün benim de karşıma sevginin, emeğin, dürüstlüğün kıymetini bilecek,adam gibi sevecek birisi çıkacak… Sizleri seviyorum.” notunu düştü.

Demet Şener Kimdir?

İşte Demet Şener’in o gelinlikli paylaşımı

Zamanında da Demet Akalın’ı sizinle aldatmadı mı?

Demet Şener’in binlerce yorum yapılan gelinlikli fotoğrafına Demet Akalın ile ilgili yorum geldi. Bir sosyal medya kullanıcısı, Demet Şener’in paylaşımının altına “Zamanında da Demet Akalın’ı sizinle aldatmadı mı? Adam gibi sevmediği zaten baştan belliydi. Siz böyle bir adamı baştan bile bile seçmişken şimdi niye kurtuldum yorumları.” şeklinde bir yorum yazdı.

Demet Akalın kimdir?

Demet Şener’den, Demet Akalın’a: Yıllarca üzerimden prim yaptı, mağdur numarasıyla…

Demet Şener, takipçisinden gelen Demet Akalın yorumuna “O ilişkinin gerçek bitiş sebeplerini o dönemde yıllarca aynı evde yaşadığı yakın arkadaşı Özlem Selanik anlattı bana. Yıllarca üzerimden prim yaptı, mağdur numarasıyla… Susmak yok artık… Yeter…” şeklinde yanıt verdi. Demet Şener’in yıllar sonra gelen bu yorumu şoke etti. Demet Akalın, Şener’in bu yorumu karşısına çılgına dönecek.

Demet Şener’in yıllar sonra sarf ettiği bu sözlerin ardından tüm gözler Demet Akalın’a çevrildi. Okan Kurt ile evli olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Demet Şener’in bu sözlerine ne yanıt verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler