Ana SayfaÜnlülerDanla Bilic'ten Tepki Toplayan Parti

İlgili Postlar

Danla Bilic’ten Tepki Toplayan Parti

Youtube’da yayınladığı makyaj videoları ile ünlenen sosyal medya fenomeni Danla Bilic’ten tepki toplayan parti. Danla Bilic doğum günün sosyal mesafesiz kutladı. Takipçilerinden büyük tepki aldı. Detaylar haberimizde…

Danla Bilic Kimdir?

Sosyal Mesafesiz Parti

Sosyal medya fenomeni olan Danla Bilic 26 yaşına girdi. Danla Bilic’ten tepki toplayan parti. Doğum gününü arkadaşlarıyla kutlayan Danla Bilic’in sosyal mesafe kurallarına uymadığı partisi bir çok kişinin tepkisini aldı.

Kendisine doğum günü hediyesi olarak aldığı 100.000 TL değerindeki çantayı takipçileriyle paylaşan sosyal medya fenomenini takipçileri yorum yağmuruna tuttu.

Cemal Can İle Nisa Bölükbaşı’nın Görüşmemesinin Sebebi Danla Biliç Mi?

Çektiği makyaj videoları ile ünlenen Danla Bilic’in instagramda 5.7 milyon takipçisi bulunuyor. Takipçileri Danla Bilic’in çanta paylaşımına takipçileri tarafından “100 bin TL’lik çanta almış, kim bilir ne kadar kazanıyor?” ve “Ne kadar vergi ödediğini merak ediyorum” yorumları yapıldı.

Danla Bilic geçtiğimiz günlerde yaptırdığı estetiklerle gündeme gelmişti. 4 kez ameliyat olan Danla Bilic sosyal medyada paylaşılan kendisinin estetik öncesi sonrası fotoğrafları ile ilgili şu yorumda bulunmuştu;

Mide dahil sadece dört kez ameliyat oldum. İnsanlar ‘Öncesi-sonrası’ fotoğraflarımı yayınladığında hiç üzülmüyorum. Aksine ‘Ne kadar doğru bir şey yapmışım!’ diyorum.

Danla Bilic: “Beni Salın”

Survivor yarışmacısı Cemal Cansever ile yakın arkadaş olan Danla Bilic, Survivor şampiyonu Cemal Cansever’in Nisa Bölükbaşı ile görüşmemesinin sebebi olarak görülüyordu. Danla Bilic bu iddialara twitter hesabından “Survivor bitti ve ben Survivor yarışmacısı değilim. Beni bir salın” sözleri ile yanıt verdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler