Ana SayfaÜnlülerFeryal Gülman "7 Yıldır Şiddet Görüyorum"

İlgili Postlar

Feryal Gülman “7 Yıldır Şiddet Görüyorum”

Ünlü iş insanı 88 yaşındaki Kemal Gülman ile 7 yıldır boşanma davası devam eden Feryal Gülman ” 7 yıldır şiddet görüyorum” dedi. Verdiği bir röportajda yaşadığı boşanma süreci ve biten evliliği hakkında konuştu. Detaylar haberimizde…

Feryal Gülman kimdir?

Dizilerde Kendi Evimi Seyretmek Enteresan

Kara Para Aşk dizisinin çekildiği lüks yalısında soruları yanıtlayan Gülman çekilen dizinin çok izlenmesiyle dizi severlerin bir dönem evin önünde beklediklerinden bahsetti. Kara Para Aşk gibi bir çok diziye ev sahipliği yapan evi ile ilgili Gülman şu ifadeleri kullandı;

Dizilerde kendi evimi seyretmek enteresan geliyor. Ev popülerleşiyor. İki yıl bir dizi çekildi evimizde ve ben evde aynı zamanda yaşıyordum. Evde yaşarken çok değişik bir duyguydu. Dizi yurtdışında da izleniyordu. Yurtdışından gelenler evi görmek için turlara katılıyorlardı. Otobüs ve gemi turlarıyla geliyorlardı. Gemiler evin önünde duruyor ve dizinin ismi söylenerek anons yapılıyor ve diziden bahsediliyor.

Bir ara kapının önüne de gelmeye başladılar. Bazen büyük araçlar kapının önünde bekleyip, dizinin başrol oyuncularının gerçekten bu evde yaşadığını düşünüyorlardı. Demek ki dizi insanlara gerçekten öyle bir imaj veriyor. Ben evden çıkarken arabanın arkasında saklanmak zorunda hissediyordum. Başrol oyuncusunun evden çıkacağını düşündükleri için ben zannediyorlardı. Gelenler Katar, Kuveyt ve Arap Emirlikleri ağırlıklıydı. Benim hoşuma gidiyordu.

Feryal Gülman: “Ben Evimi Satmıyorum”

7 yıldır olaylı bir şekilde iş insanı Kemal Gülman ile boşanma davası devam eden ve geçtiğimiz aylarda evini satışa çıkardığı fakat Kemal Gülman tarafından onaylanmadığı için satılamayacağı yönündeki haberlerle ilgili Feryal Gülman  şu sözleri söyledi;

Ben evimi satma kararı almadım. Benim evimde oturan kiracımın kontratı bitti ve kiracım çıktı. Ben evimi yeniden kiralamaya karar verdim. Aynı zamanda satmam için gelen tekliflerde vardı. Ben bu 7 senelik süreçte evi satmaya sıcak bakmamıştım ve hiç satmayı düşünmemiştim. Kiralık süreçte bana bazı satın alma teklifleri gelmeye başladı.

Her şey satışa yönelebilir. İnsanlar oturdukları evlerini de iyi bir teklif geldiğinde satabiliyorlar. Dolayısıyla ben de satmayı düşünmedim ama iyi bir teklif gelirse satabilirim noktasındayken olay, birdenbire bu ve ne yazık ki özel hayatımız bir şekilde basına yansıtılmaya başlandı. ‘Ben burayı sattırmam’ gibi basına çeşitli haberler yansıtılmaya başlandı.

Ben bu evi istediğim zaman satamazmışım gibi durumlar ortaya çıkartıldı. Bir takım mahkemelere müraacat etti. Bence bütün bunları özel hayatımızı basına yansıtmak farklı bir amaç güdümü. İnsanlar korksun ve ürksün insanların böyle bir niyetleri varsa vazgeçsin diye amaç edinildi diye düşünüyorum. Herkes evini satmaya karar verebilir. Karşı taraf, kendine ait Bodrum’daki ve Ortaköy’deki mülklerini satışa çıkardı.

Konuşmamaya Gayret Ettim

Ben 7 senedir özellikle yaşadıklarım ve süreçle ilgili hiçbir açıklama yapmamaya, konuşmamaya gayret ettim. Kendisi basına benim hakkımda hiç hoş olmayan şeyler söyledi. Bana 7 senedir yapılan maddi ve manevi şiddet içeren pek çok olayı hiçbir zaman yansıtmamaya gayret ettim. İnsanın sabır ve sabretmekle sınandığına inanırım. Allah’ın beni sabrımla sınadığına inanıyorum. Ben bana yapılanları sabrımla yeneceğim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler