Ana SayfaReyting SonuçlarıŞevval Şahin Sosyal Medyanın Diline Düştü

İlgili Postlar

Şevval Şahin Sosyal Medyanın Diline Düştü

Şevval Şahin sosyal medyanın diline düştü. 2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin’in yarı İngilizce yarı Türkçesi ile tepki topladı.  Konuk olduğu bir programda beslenme rutinini anlatan Şevval Şahin konuşurken ingilizce kelimeler kullanması tepki çekti.

Şevval Şahin kimdir?

Konuşması ile Dikkatleri Üzerine Çekti

Şevval Şahin sosyal medyanın diline düştü. Türkiye güzeli Şevval Şahin Youtube’da katıldığı bir programda beslenme rutinini anlattı. İşte Şevval Şahin’in tepki alan konuşması;

Buradan çıkınca lunch’a (öğle yemeği) giderim. 8-9 gibi de akşam yemeği yerim. Sonra da benim binge eating modum (tıkınırcasına yeme) oluyor. Netflix and chill (dinlenme) yaparken ice cream (dondurma) olsun chips (cips) olsun chocolate (çikolata) olsun yiyorum yani. Junk food (abur cubur) tarafın hepsi var.

Miss Turkey 2018 birincisinin estetiksiz halleri!

Şevval Şahin’in abur cubura ‘junk food’ demesi ve ‘benim binge eating modum (tıkınırcasına yeme) oluyor’ demesi ile Duygu Özaslan’ı hatırlattı.

Şevval Şahin: “O isimleri Tanımıyorum”

Şevval Şahin daha öncede sosyal mesafe kurallarına uymayarak yaptığı partiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Şevval Şahin’in sevgilisi Yiğit Marcus Aral düzenledikleri partiyi eleştirenlere şu yanıtı vermişti;

“Siz ayıp ediyorsunuz. Yüzümüze gülüp, sırttan bıçaklamak gibi oluyor bu. İki üç dizide oynamış kim varsa Instagram’dan bize sallıyor. İşin aslı şu; Bizim partimizde, bizim yakın grubumuzda korona olan yok.Genel olarak o haftalarda olan ve bizim tanıdığımız “5 veya 10 kişi korona oldu “diye konuşuluyor. Bunu kimse “Ben pozitifim” diye boynuna asmıyor zaten. Yani benim doğum günüme gelip de 10 kişi korona kapmış gibi bir şey yok.

Gidip milletvekili 1500 kişilik düğün yapıyor, gitsinler onu konuşsunlar. Ayasofya Camii’sine gelen 80 bin kişinin kaçı koronaya yakalanmış, onu konuşsunlar. Bizi rahat bıraksınlar. Biz yasa dışı bir şey yapmıyoruz. Normal doğum günü partisiydi. Evdeydik, mekanda da değildik. Bu tip şeyler normal. Benim hiçbir şeyim de yok. Sonuçlarım negatif. Sağlığımız yerinde” dedi.

Demet Akalın, Burcu Kıratlı gibi ünlü isimlerin eleştirilerine maruz kalan Şevval Şahin,  “Önemsememek değil. Ben sözlerimde herkes değil, maksimum 10 kişi koronavirüs oldu dedim. O isimleri de tanımıyorum, bilmiyorum. Gerçekten ne dediler okumadım bile” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler