Ana SayfaDedikoduDanla Bilic'ten Bikinili Poz

İlgili Postlar

Danla Bilic’ten Bikinili Poz

YouTube’da yayınladığı makyaj videoları ile şöhreti yakalayan Danla Bilic, tatil sezonunu açtı. Sosyal medya fenomeni, sevgilisi Yusuf Engin ile denizin ve güneşin tadını çıkardı. Danla Bilic’ten bikinili poz geldi. İşte o paylaşım;

Aşka İkinci Şans Verdiler

Danla Bilic, geçtiğimiz ay attığı tweetle de herkesi şaşırtmıştı. Takipçilerine “Exten next olur mu, deniyorum sizin için” diye seslenen ünlü isim, Engin ile barıştığını duyurmuştu. Sosyal medya fenomeni ardından da yaklaşık 6 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından Yusuf Engin ile birlikte çektiği fotoğrafı paylaşmış ve “Komik adamdır” notunu düşmüştü.

Yusuf Engin’le Marmaris’te Tatilde

Mide ameliyatı ve estetik operasyonlar sonrası büyük bir değişim geçiren Danla Bilic, sevgilisi Yusuf Engin ile Marmaris’te tatil yapıyor.

Danla Bilic’ten Bikinili Poz

Sosyal medya fenomeni yaz aylarının gelmesiyle güneşin ve denizin tadını çıkarıyor. Tatilden renkli karelerini paylaşan Bilic, bikinili fotoğrafını da takipçilerinin beğenisine sundu.

Çift, geçtiğimiz günlerde de Bodrum Demirbükü Koyu’nda görüntülendi. Soluğu birlikte iskelede alan ikiliden Bilic, denize girmekte tereddüt etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler