Ana SayfaDedikoduMerve Özbey: Hamile Olmamın Sahneye Etkisi Yok

İlgili Postlar

Merve Özbey: Hamile Olmamın Sahneye Etkisi Yok

Şarkıcı Merve Özbey, ‘Tamamen Arabesk’ projesiyle Uniq Açıkhava sahnesinde konser verdi. Geçmişten günümüze sevilen arabesk eserleri 34 kişilik dev orkestra eşliğinde seslendiren sanatçı, seyircilerine nostaljik bir müzik ziyafeti sundu. İkinci çocuğuna hamile olan ünlü şarkıcıdan samimi açıklamalar geldi. Merve Özbey “Hamile olmanın sahneye etkisi yok” diyerek hayranlarının edişelerini de giderdi. İşte Özbey’in o açıklamaları;

Merve Özbey: Kızmın Adını Ben Koydum

Şarkıcı, konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Geçtiğimiz sene kızı Elif Özüm’ü kucağına alan Özbey, “Seyircilerimiz için güzel bir konser hazırladık, umarım onlar da keyif alır. Önceki bayramda Elif çok küçüktü. Ne olduğunu çok anlayamadık. Bu bayramda aklım onda kaldı. Babaannesine bıraktık, yorulmasını istemedik” dedi.

İkinci bebeğin isminin henüz belli olmadığını belirten Merve Özbey, “İsim için seçenekler var mı?” sorusuna, “Kızın adını ben koydum, oğlanın adını Kenan’a bıraktım. O da şu anda biraz kararsız” cevabını verdi.

Merve Özbey Kimdir?

Özbey İki Saat Boyunca Sahnede Kaldı

Merve Özbey, 2.5 aylık hazırlık süreci geçirdiği konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, Tuvana Büyükçınar imzalı kostümüyle ilgili övgülere, “O işlerden hiç anlamayan bir kadınım. Konsere odaklanmak için kendimi emin ellere bıraktım” dedi.

“Bu akşam arabesk şarkılarla geçmişe gidip, belki de acı çekeceğiz” diyen Özbey, iki saat boyunca misafirlerine zaman yolculuğu yaptırdı.

Merve Özbey: Hamile Olmamın Sahneye Etkisi Yok

İkinci kez anne olmaya hazırlanan şarkıcı, “Bir misafir de karnınızda, bununla ilgili ne hissediyorsunuz?” sorusuna, “Neredeyse gelecek. Hamile olmamın sahneye etkisi yok. İnşallah huzurlu, sağlıklı ve mutlu gelir” yanıtını verdi.

Dostları Yalnız Bırakmadı

Müzikseverlerin tezahüratları ve alkışları karşısında sahnede duygusal anlar yaşayan sanatçının konseri izlemeye gelenler arasında Bengü, Derya Uluğ, Yasemin Sakallıoğlu ve Sinan Akçıl gibi ünlü isimler de vardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler