Ana SayfaDedikoduDanla Bilic'ten Şaşkına Çeviren Taciz Açıklaması

İlgili Postlar

Danla Bilic’ten Şaşkına Çeviren Taciz Açıklaması

Genelde sivri diliyle gündeme gelen Danla Bilic bu kez ağızları açık bırakan bir olay anlattı. Danla Bilic’ten şaşkına çeviren taciz açıklaması geldi. Bilic yaşadığı olay karşısında deliye döndü. İşte Bilic’in o açıklamaları;

“Çok Para Kazanmıyorum”

Geçtiğimiz haftalarda katıldığı programda bilinmeyenlerini anlatan Danla Bilic “Hiçbir zaman arkadaş çevreme çok fazla YouTuber ya da blogger almamaya çalıştım.” diyen Bilic, sanıldığı kadar para kazanmadığını dile getirmişti.

Danla Bilic, “Ben ‘Yatarak para kazanıyorsunuz’ sözünü hiç anlamıyorum. E öyleyse buyur, sen de yap. Niye duruyorsun? Ayrıca öyle sanıldığı kadar çok para da kazanmıyoruz.” demişti.

“Sinir Krizi Geçirdim”

Yemek yemeyi çok sevdiği söyleyen Bilic, “Mide ameliyatından çıktığım zaman aç değilim ama canım mantı yemek istedi. İki çatal yiyebiliyorsun. O mantıyı yiyemediğim için sinir krizi geçirdim.” demişti.

Danla Biliç Önce Paylaştı Sonra Sildi

Danla Bilic’ten Şaşkına Çeviren Taciz Açıklaması

Danla Bilic yaşadığı tacizi anlattı. Evinin adresini bulup, güvenliğe kurye, kargo taklidi yaparak evinin kapısının önüne gelindiğini ve aylarca kendisine sapık gibi mesaj atıldığını dile getiren Bilic, sosyal medya hesabından isyan etti.

Bilic yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Daha evimin kapısına gelen olursa artık kibar davranmam. Aylardır sapık gibi mesaj atıp, arkadaşlarımın özel numaralarını bulup aradınız ses çıkarmadım ama bu artık son radde. Bir daha ne beni ne bir arkadaşımı en ufak mesajla bile rahatsız ederseniz gerçekten olay çıkarırım.”

Danla Bilic Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler