Ana SayfaÜnlülerDanla Bilic Yıkıldığı Ölüm Haberini Duyurdu...

İlgili Postlar

Danla Bilic Yıkıldığı Ölüm Haberini Duyurdu…

Genelde sivri diliyle magazin gündeme yansıyan 27 yaşındaki Danla Bilic, bu defa yürekleri acıttı. Ünlü sosyal medya fenomeninin acı günü!. Danla Bilic, acı gününü Instagram sayfasından yayımladığı bir fotoğrafla takipçileri için duyurdu. İşte detaylar…

Danla Bilic’ten Şaşkına Çeviren Taciz Açıklaması

Danla Bilic Yıkıldığı Ölüm Haberini Duyurdu…

Ünlü sosyal medya fenomeni kedisinin vefat ettiğini açıkladı. Danla Bilic yayınladığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

“BENİM İÇİN ÇOK ÖZELDİN”

“Çok üzgünüm ama sana biraz kırgınım, çok ani bıraktın beni. O kadar emindim ki poponu sallaya sallaya eve geri döneceğine…Klinikteki yatağında sana şakalar yaptım, göbeğini ısırdım, yine sinir ettim seni. Son olduğunu bir saniye bile hissetseydim eve döner miydim bugün?” “Bana hayatım boyunca unutamayacağım çok güzel bir sene yaşattın patates. Seni gören herkes de bilir ki sen çok özel bir kedisin.”

“İçimdeki acıyı, evdeki boşluğu anlatabileceğim daha fazla kelimem yok. Artık seni büyüten annenin, asıl sahibinin yanındasın. Umarım bana emanet edildiğin bu son yaşında seni mutlu edebilmişimdir. Seni çok seviyorum oğlum.”

Geçtiğimiz aylarda ekonomist sevgilisi Poyraz Teoman ile ayrılmaya karar veren fenomen Danla Bilic, yeni bir ilişkiye yelken açmış hatta, Danla Bilic’ in yeni aşkının Türkiye’ nin  kozmetik imparatoru olan iş adamı Yusuf Engin olduğu ortaya çıkmıştı.

Danla Bilic kimdir?

İşte Danla Bilic Ve Kedisi…

Danla Bilic Ve Kedisi
Danla Bilic Ve Kedisi

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler