Ana SayfaDedikoduFahriye Evcen Ve Burak Özçivit' ten Boşanma İddialarına Cevap!...

İlgili Postlar

Fahriye Evcen Ve Burak Özçivit’ ten Boşanma İddialarına Cevap!…

Geçtiğimiz haftaya Dört yıl önce dünyaevine giren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin evliliklerini sonlandırma kararı aldıkları iddiası damgasını vurdu. Özçivit çiftinden yanıt sosyal medyadan gecikmedi. İşte Detaylar…

Fahriye Evcen Yaktı Geçti

Fahriye Evcen Ve Burak Özçivit’ ten Boşanma İddialarına Cevap!…

8 yıl önce “Çalıkuşu” isimli dizide tanışarak, aşık olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, ilişkilerini 2017 yılında nikah masasında taçlandırmış, oğulları Karan’ ı ise 2019′ da kucaklarına alarak sevgilerini perçinlemişlerdi.

Fahriye Evcen kimdir?

Yoksa Nazarmı Değdi…

Mutlu yuvalarını bol bol sosyal medyadan da takipçileri için paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü oyuncu çift,  hakkında beklenmedik bir dedikodu ortaya çıktı. Ünlü oyuncu ikilinin yollarını ayıracakları yönündeki iddialar sosyal medyada hızlıca yayıldı.

Dedikodulara Pozlarıyla Yanıt Verdiler…

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit , oğulları Karan ile beraber  kahvaltı yaptıkları o mutlu anları sosyal medyda’ dan yayınlayarak cevap verdi. İkiside aynı fotoğrafı paylaşan ünlü çift, “Kalbimin iki yarısıyla güne başlarken… Sizi seviyorum…” ifadelerini kullandılar. Haklarında yayılan ‘ayrılık’ dedikodularını bu şekilde  yalanlamış olan Özçivit çiftinin son paylaşımları hayranlarından büyük ilgi görürken, ayrıca Özçivit çiftin keyifli halleri de dikkat çekti…

Burak Özçivit: Benim Çizgim Duruşum Belli

İşte Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’ in Kapak Gibi Boşanma Yanıtları…

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’

Burak Özçivit kimdir?

“Zaman Zaman Zorlandım”

Diğer yandan güzel oyuncu, geçtiğimiz haftalarda aylarda cana yakın şekilde açıklamalar yapmış, annelik deneyimi hakkında da bilgiler veren oyuncu, “Zaman zaman zorlandığım, uykusuz geceler geçirdiğim elbette oluyor. Anneler bilir; bazen saçını tarayacak vakit bile bulamazsın. Gündüzleri asla televizyon açmıyorum. Karan ile oyun oynuyorum. Onu izlerken dalıp, gidiyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Samimi açıklamalarına devam eden güzel oyuncu;

“Zaten tempolu bir iş yapıyorum ama hep zamanı çok iyi yönettiğimi düşünüyordum. Kendimle gurur duyarken, hayatıma bir bebek girdiğinde aslında işin hiç de öyle olmadığını, bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm. Çünkü bebeğin kendi ritmi var ve anne ona zaman ayırmak zorunda. Uzun süre kimseden destek almadım. Burak’ın da katkısı oldu.” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler